Acoustic Felt Couture

FELT ARTWORKS FROM THE ATELIER OF ANNE VAN DEN HEUVEL

Acoustic Felt Couture:
TEXTIELE KUNSTWERKEN MET EEN GELUIDDEMPENDE WERKING

Anne van den Heuvel ontwerpt en realiseert vilten wandwerken die worden gekarakteriseerd door reliëf en gelaagdheid, XXL-formaat en een overweldigende explosie aan kleuren.

Tellen, bouwen, herhalen, stapelen, ordenen, verbinden. Het basisconcept dat Anne van den Heuvel uitwerkt komt vaak terug op een ritmisch spel van vierkanten, blokken, pixels, lijnen, strepen, lagen, reliëf, licht, schaduw en taal in vilt.

De wandwerken worden vervaardigd van vilten blokjes in alle mogelijke kleuren en combinaties. De verschillende kleurlagen vormen het reliëf. Hierdoor ziet het werk er, van verschillende kanten bezien, steeds anders uit. De monumentale en decoratieve kunstwerken in viltreliëf gaan een geraffineerde relatie aan met de ruimte en hebben een sterk geluiddempende werking.

Door deze gunstige invloed op de akoestiek is Acoustic Felt Couture uitermate geschikt om toe te passen in verschillende architectonische ruimtes. Van openbare ruimtes tot persoonlijke leef- en woonruimtes. In ontvangstruimtes en trappenhuizen. In kantoren, spreekkamers en vergaderzalen. In hotels, lobby’s, showrooms en winkelomgevingen.

gekarakteriseerd door reliëf en gelaagdheid …

Akoestische-wandkleden-vilt-AnnevandenHeuvel
Kunst inspireert! De Acoustic Couture kunstwerken van textile designer Anne van den Heuvel geven uw ruimte kleur, smoel en verfijning.

acoustic felt couture geeft de ruimte een mooiere kleur & een verbeterde klankkleur.

Acoustic Felt Couture op maat
Uw wensen, ideeën èn de mogelijkheden die de ruimte biedt, zijn de uitgangspunten waarmee het ontwerp voor Acoustic Felt Couture tot stand komt. Van vorm tot formaat XXS – XXL. Van een kleurenregen tot geheel in zwart-wit-grijstinten, ‘ton-sur-ton’ of met een stevig contrast … en alles daartussenin. Op maat en op kleur, binnen uw budget, passend bij iedere inrichting.

Acoustic Felt Couture wordt door Anne van den Heuvel gerealiseerd, in samenspraak met u en eventueel uw adviseur. U kunt een afspraak maken voor een bezoek.

Meer weten? Bekijk mijn ‘veelgestelde vragen‘ of zie mijn portfolio.

Portfolio