Akoestische panelen | Acoustic Couture

VILT KUNSTWERKEN UIT HET ATELIER VAN ANNE VAN DEN HEUVEL

Acoustic Couture:
TEXTIELE KUNSTWERKEN MET EEN GELUIDDEMPENDE WERKING

Anne van den Heuvel ontwerpt en realiseert vilten wandkleden die worden gekarakteriseerd door reliëf en gelaagdheid, XXL-formaat en een overweldigende explosie aan kleuren.

Tellen, bouwen, herhalen, stapelen, ordenen, verbinden. Het basisconcept dat Anne van den Heuvel uitwerkt komt vaak terug op een ritmisch spel van vierkanten, blokken, pixels, lijnen, strepen, lagen, reliëf, licht, schaduw en taal in vilt.

De vilten kunstwerken worden vervaardigd van vilten blokjes in alle mogelijke kleuren en combinaties. De verschillende kleurlagen vormen het reliëf. Hierdoor ziet het werk er, van verschillende kanten bezien, steeds anders uit. De monumentale en decoratieve kunstwerken in vilt reliëf gaan een geraffineerde relatie aan met de ruimte en hebben een sterk geluiddempende werking.

Door deze gunstige invloed op de akoestiek is Acoustic Couture uitermate geschikt om toe te passen in verschillende architectonische ruimtes. Van openbare ruimtes tot persoonlijke leef- en woonruimtes. In ontvangstruimtes en trappenhuizen. In kantoren, spreekkamers en vergaderzalen. In hotels, lobby’s, showrooms en winkelomgevingen.

gekarakteriseerd door reliëf en gelaagdheid …

Akoestische-wandkleden-vilt-AnnevandenHeuvel
Acoustic-Felt Couture Anne van den Heuvel. Acoustic Felt Couture op maat Uw wensen, ideeën èn de mogelijkheden die de ruimte biedt, zijn de uitgangspunten waarmee het ontwerp voor de akoestische panelen tot stand komt. Van vorm tot formaat XXS – XXL. Van een kleurenregen tot geheel in zwart-wit-grijstinten, ‘ton-sur-ton’ of met een stevig contrast … en alles daartussenin. Op maat en op kleur, binnen uw budget, passend bij iedere inrichting.

acoustic couture geeft de ruimte een mooiere kleur & een verbeterde klankkleur.

Acoustic Couture op maat
Uw wensen, ideeën èn de mogelijkheden die de ruimte biedt, zijn de uitgangspunten waarmee het ontwerp voor de akoestische panelen tot stand komt. Van vorm tot formaat XXS – XXL. Van een kleurenregen tot geheel in zwart-wit-grijstinten, ‘ton-sur-ton’ of met een stevig contrast … en alles daartussenin. Op maat en op kleur, binnen uw budget, passend bij iedere inrichting.

Acoustic Couture wordt door Anne van den Heuvel gerealiseerd, in samenspraak met u en eventueel uw adviseur.

U kunt een afspraak maken voor een bezoek in het atelier en galerie of een kijkje komen nemen tijdens open atelier dagen of exposities.

Meer weten? Bekijk mijn veelgestelde vragen of zie mijn portfolio hieronder.

Portfolio