UNIVERSE

EEN PRACHTIG KLEURACCENT

In 2021 kwam ik bij deze opdrachtgevers op bezoek, en na een rondje door het prachtige verbouwde dijkhuis vroegen zij mij ‘Wat zou jij doen’ … waarna ik voorstelde om een werk te maken in de ronde trapopgang.

Zo gezegd. Zo gedaan.

De opdrachtgevers vertellen zelf:

Anne is allereerst een heel positieve en prettige vakvrouw om mee samen te werken. Ze heeft voor ons huis/kantoor 2 prachtige akoestische kunstwerken gemaakt. Ons huis kende weinig kleur en eerlijk gezegd was ik er ook een beetje huiverig voor, omdat ik kleur snel te druk vind. Maar wat een verademing om dan het advies van Anne te hebben. De plaatsen die we voor de werken gekozen hebben zorgen voor een prachtig kleuraccent zonder de rust in huis te verstoren. Terwijl het 2 wel echt 2 heel forse werken zijn met veel en felle kleuren. Maar ook het akoestisch effect is echt top.

En wat ik al aangaf. Anne is een vrolijke, positieve persoonlijkheid. Wat zeker zo fijn is wanneer ze een paar dagen bij je aan het werk is. Daarnaast is ze ook echt heel precies in haar werk. Ze luistert goed naar je wensen, maar prikkelt je ook om wat uit je comfortzone te komen (gelukkig maar!!) en blijft tijdens het ontwerpproces heel goed met je in contact.

 

#001

 

EEN PRACHTIG KLEURACCENT van Anne van den Heuvel. In 2021 kwam ik bij deze opdrachtgevers op bezoek, en na een rondje door het prachtige verbouwde dijkhuis vroegen zij mij ‘Wat zou jij doen’ … waarna ik voorstelde om een werk te maken in de ronde trapopgang.
wat een verademing om  het advies van Anne te hebben...