GESPREKSSTOF | community art

ARTISANS TEAM MAAKT ‘MUZEN’

laaaangdradig community textile art project van Anne van den Heuvel.
Met een team van vrijwillige artisans werkt zij aan het realiseren van een serie muzen in verschillende textiel-technieken.

Bent u benieuwd naar gespreksstof community art?
Op afspraak kunt u op donderdag-ochtenden komen kijken of u als vrijwillige artisan mee kunt komen werken. Tijdens exposities en open dagen kunt u als artisan mee komen werken op locatie.

In mijn GESPREKSSTOF portfolio kunt u het oeuvre zien groeien en in mijn REAL STORIES – BLOG – neem ik u mee op avontuur tijdens de laaaaangdradige jarenlange maak-processen. Neem gerust een kijkje. Mijn team en ik zijn erg benieuwd naar uw reactie.

steekje voor steekje, knoopje voor knoopje, reepje voor reepje …

WAT IS GESPREKSSTOF
In 2001 studeerde Anne van den Heuvel cum laude af aan Academie St. Joost in Breda. Sindsdien werkt zij als zelfstandig kunstenares en daar heeft ze het maar wat druk mee. Toch verhindert dat niet dat zij eind 2015 begon met de uitvoering van een lang gekoesterde wens ‘GESPREKSSTOF’; een community-textile-art project.
Het streven is om met een vrijwillig artisans team 26 muzen te portretteren in 26 verschillende textiel-technieken. Op donderdagen werkt de artisans in atelier KLEURRAAK en tijdens exposities werken de artisans op locatie samen met bezoekers.

Laat u verrassen en bekijk de werken die tot stand komen …

Op de website zijn de projecten nog niet up to date. Maar de beelden en verhalen zullen volgen. Geniet ervan!

SAMENWERKEN MET LIEFDE & PLEZIER

Menu