akoestiek

minder nagalm en een verbeterde klankkleur

Het inrichting van uw ruimte is van essentieel belang.
Naast sfeer is geluid zeer bepalend voor het gevoel van welbevinden.

Zowel in ruimten die bedoeld zijn voor privé, voor werk, voor leven, voor leren, voor wonen, voor horeca, voor genieten, voor relaxen, voor werken, voor wachten, voor vertoeven. Een ruimte waar het galmt is voor iedereen storend en werkt niet bevorderlijk voor een behaaglijke sfeer.

Anne van den Heuvel ontwerpt en realiseert kunstwerken en tapijten die een gunstige invloed hebben op de akoestiek. Ze combineert het praktische graag met het aangename. Vaak zijn geluiddempende oplossingen niet de meest fraaie oplossingen. De kunstwerken van Anne zijn wel fraai … zo slaat u 2 vliegen in 1 klap.

Er zijn diverse redenen te noemen waarom de akoestiek in een ruimte van goede kwaliteit moet zijn. Op de eerste plaats ondervinden mensen hinder van elkaars geluid. Deze geluiden worden wanneer er sprake is van een slechte akoestiek in de ruimte alleen maar versterkt. Lawaai en achtergrondgeluiden hebben een negatieve invloed op het stresslevel en gaat ten koste van een goede (werk)sfeer en het concentratievermogen.

Daarom is een goede akoestiek in een ruimte een zeer belangrijk comfortaspect. Investering in een goede akoestiek is investeren in u zelf en uw medemens. Akoestiek draagt dus zeker bij aan de beleving van uw ruimte. Het schijnt zelfs zo te zijn dat waar veel geluidsoverlast is het ziekte verzuim ook hoger ligt.

Het eindigt natuurlijk niet bij dit verhaal.

Laten we beginnen met samen rond de tafel gaan zitten en ontdekken waar Anne van den Heuvel voor u het verschil kan maken voor een betere klankkleur.