Memento | De Kunst van Koesteren

liefde

Memento

De Kunst van het koesteren, bewaren, eren en gedenken.  Wij mensen bewaren graag momenten, herinneringen, ervaringen en houden het liefst alles waar we van houden dichtbij. Gevoelens, emoties, verbondenheid, liefde, inspiratie …

Anne van den Heuvel bedenkt en maakt Memento kunstwerken op maat.

Anne: ”Een persoonlijk Memento kunstobject weerspiegelt zonder woorden een gevoel. Uw gevoel van dankbare herinnering aan een mooi moment, reis, mijlpaal, bijzonder persoon en ook momenten, zoals een geboorte, huwelijk, jubileum of overlijden verwerk ik in een kunstwerk dat speciaal voor u gemaakt is.”

Iedere keer dat u ernaar kijkt, krijgt u dat bijzondere gevoel terug. Anne maakt persoonlijke Memento kunstwerken om uiteenlopende koesteringen te ‘vangen’; een overleden echtgenoot of ouder; kinderen die uit huis gaan; prachtige reizen; huwelijk; te klein geworden kleding van de kinderen; geboorteland; de liefde; …

Een Memento kunstwerk maakt zij voor u in diverse materialen en met verschillende technieken. Het belangrijkste is dat u ‘het gekoesterde’ in de hoofdrol zult ervaren.

De ene keer verwerkt zij kleding van de overledene, de andere keer werkt ze met foto’s als inspiratie van de reis en weer een volgend keer werkt ze met gasten van de bruiloft aan een gezamenlijk kunstwerk.

De ene keer ontstaat er iets geheel nieuws, de andere keer wordt het een werk gemaakt in de bekende technieken uit Anne’s oeuvre. Uw wens is leidend.

“De vorm is altijd uniek en de informatie wordt boeiend overgedragen”

Empelse kunstenares Anne van den Heuvel in haar atelier
AnnevandenHeuvel textielkunst interieurkunst

In de hoofdrol.

Met een Memento koester kunstwerk vol herinneringen maakt u uw dierbaarste momenten of personen tastbaar.  En zo conserveert u uw mooiste en dierbaarste herinneringen … voor nu en voor later. Voor u zelf of voor uw dierbare(n).

En dat is wat kunst doet, het raakt, troost, laat je glimlachen …