Kleur

De kracht van kleur

Meer dan 80% van visuele informatie is gerelateerd aan kleur. Kleur identificeert niet alleen producten of bedrijven, maar ook de kwaliteit en diverse andere aspecten van de ‘drager’. Kleur heeft een diepgaande werking op ons gevoel van welbevinden. De juiste kleur is meer dan duizend woorden waard!

Anne van den Heuvel wordt geboeid door de beïnvloeding van ruimtes door het toepassen van kleur en licht. Zij geeft daarbij blijk van een overtuigende visie op kleur en kleurcombinaties. Zowel in haar kunstwerken en producten als in haar kleuradviezen, kleurprotocollen en kleurvormgeving.

Als uitgangspunten voor een professioneel kleurconcept of -advies hanteert Anne van den Heuvel het gebruiksdoel van de ruimte, de personen die in die ruimte wonen of werken, de architectonische vormgeving en de gewenste sfeer.

Kleur + Licht = Sfeer
Bent u geïnteresseerd in een kleurconcept of kleuradvies speciaal voor uw ruimte of omgeving? Dan kunt u gerust contact opnemen om een afspraak te maken op uw locatie.

Anne van den Heuvel realiseert haar kleurconcept en -advies graag in overleg met u, uw schildersbedrijf, architect en/of interieurarchitect. Een kleurconcept of kleuradvies wordt zodanig uitgewerkt dat uw schildersbedrijf en/of ontwerper een duidelijke handleiding heeft.

de juiste kleur is meer dan duizend woorden waard …

EEN PRACHTIG KLEURACCENT van Anne van den Heuvel. In 2021 kwam ik bij deze opdrachtgevers op bezoek, en na een rondje door het prachtige verbouwde dijkhuis vroegen zij mij ‘Wat zou jij doen’ … waarna ik voorstelde om een werk te maken in de ronde trapopgang.

De kracht van het zorgvuldig gebruik van kleur
Anne heeft voor bedrijven een extra specialisme in huis door het ontwerpen van kleurcollecties en/of kleurprotocollen. In een kleurprotocol wordt het gebruik, en de toepassing van kleuren binnen uw bedrijf vastgelegd. Door het minutieus bewaken van kleur wordt de visuele identiteit van uw bedrijf gewaarborgd. Dit zorgt voor een harmonisch en aantrekkelijk kleurgebruik en een herkenbare visuele identiteit. Het protocol is tevens de basis voor toekomstig schilderwerk en kleur(vorm)geving binnen het interieur. En dat is wel zo praktisch!

Belangstelling? Dan kunt u gerust contact opnemen om een afspraak te maken op uw locatie.