OPEN ZOMER ATELIER | 23 JUNI 2024

AnnevandenHeuvel_healing_Interior_Artist

Kunst communiceert! Kleur is genieten! Mijn kunstwerken hebben een positieve invloed op uw welbevinden … komt dat ervaren.

Ook in de zomer is ons atelier open voor bezoek!

Op zondag 23 juni tussen 13.00 en 18.00 bent u van harte welkom om de positieve effecten van mijn kunstwerken aan de lijve te ervaren.

Bent u benieuwd naar de kracht en helende werking van kleur? Wilt u mijn kunstwerken en materialen weleens van dichtbij bewonderen? Bent u benieuwd naar de geluiddempende effecten van mijn akoestische kunstwerken? Kom gerust kijken en laat u onderdompelen in mijn kleurenpracht.

Ik zorg voor een gastvrije Brabantse ontvangst, kleurrijke kunst, echte liefde, pure ambacht & ware originaliteit …

Graag nodig ik we u uit om te komen genieten van een kleurraak avontuur in mijn atelier & (t)huis-galerie in Empel aan Berenklauw 22.

Onder het genot van een glaasje water of prosecco presenteer ik u graag mijn galerie boordevol kunst en kleur.

Helende kleuren. Akoestische kunstwerken. Wandkleden. Geluiddempende panelen. Geweven schilderijen. Borduurwerk. Krachtsieraden.

Mocht u zeker weten dat u een momentje met mij kunt delen, misschien wilt u foto’s te laten zien van uw ruimte en de mogelijkheden eens bespreken … app of mail dan even van te voren, dan weet ik dat u komt.

Ik kijk naar u uit. Met kleurrake groet Anne