OPEN ZOMER ATELIER | 10 AUGUSTUS 2024

Anne van den Heuvel Kleurkracht

GEEF JE LEVEN KLEUR!

!! ZOMER ATELIER !!

Zaterdag 10 augustus tussen 11.00 en 18.00 toon ik mijn kunstwerken in mijn sfeervolle atelier en 3 etages (t)huis galerie in Empel (‘s-Hertogenbosch)

U bent van harte welkom om de positieve effecten van mijn kunstwerken aan de lijve te ervaren.

Bent u benieuwd naar de kracht en helende werking van kleur? Wilt u mijn kunstwerken en materialen weleens van dichtbij bewonderen? Bent u benieuwd naar de geluiddempende effecten van mijn akoestische kunstwerken? Kom gerust kijken en laat u onderdompelen in mijn kleurenpracht.

Ik zorg voor een gastvrije Brabantse ontvangst, kleurrijke kunst, echte liefde, pure ambacht & ware originaliteit …
U bent van harte welkom!

!! OPEN ZOMER ATELIER !! DE KRACHT VAN KLEUR !!
Kleur is zoveel meer dan u denkt. Het is magisch. Kleur communiceert. Kleur is een taal. Energie. Frequentie. Elke kleur draagt informatie en betekenis die verder gaat dan we kunnen bevatten met ons hoofd. Kleur maakt rechtstreeks connectie met ons lijf, met ons hart, met ons innerlijk weten. Daarin ligt haar kleurkracht.
Misschien is kleur precies wel iets voor u!

Maak uw interieur HAPPY!
Dat is mijn missie als healing interior artist en hoeder van de kleuren.

Sinds 2001 ontwerp en maak ik kleurrijke geluiddempende kunstwerken van textiel. Mijn kunstwerken zijn niet alleen mooi en zacht zijn, maar hebben ook een geluiddempende werking hebben op het welbevinden van de mensen die in de ruimte wonen, werken, verblijven of vertoeven.

In mijn sfeervolle atelier en (t)huis galerie toon ik 3 etages boordevol met mijn werk, kleuren, materialen en inspiratie.

Bent u benieuwd naar mijn kleurkracht en kunst? Kom gerust kijken tijdens de OPEN ATELIER DAGEN en geef uw leven KLEUR!

!! ZOMER ATELIER !!

Wij zorgen voor een gastvrije Brabantse ontvangst, kleurrijke kunst, echte liefde, pure ambacht & ware originaliteit …

Onder het genot van een glaasje water of prosecco presenteren we u graag mijn galerie boordevol kunst en kleur.

Helende kleuren. Akoestische kunstwerken. Wandkleden. Geluiddempende panelen. Geweven schilderijen. Borduurwerk. Krachtsieraden.

Mocht u zeker weten dat u een momentje met mij kunt delen, misschien wilt u foto’s te laten zien van uw ruimte en de mogelijkheden eens bespreken … app of mail dan even van te voren, dan weet ik dat u komt.

Het ZOMER ATELIER is open op:

Zaterdag 10 augustus tussen 11.00 en 18.00

U bent van harte welkom aan Berenklauw 22, 5236 SE, Empel (’s-Hertogenbosch) waar Veerle of Anne u zullen rondleiden en in geuren en kleuren zullen vertellen over de werken en werkwijze.