Geluiddemping, kleur en warmte ...
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/DivineAcoustics1228_01_Willeke_Colin.jpg
DE PERFECTE OPLOSSING
Sinds een jaar wonen we in een nieuwbouw huis met prachtige, hoge witte muren. Dit vroeg om een geluiddempende oplossing die gelijk voor wat kleur en warmte zou zorgen. We zochten op internet naar 'wandkleed vilt' en kwamen de perfecte oplossing tegen:
Een kleurrijk mozaïek van vilt, van Anne. Nu, een paar bezoeken en wat ontwerpen later, genieten we van ons persoonlijke kunstwerk. Het werk is niet alleen afwisselend door de vele kleuren, maar ook doordat het in elk licht weer anders is.

'Even mijn eerste reactie. Erg mooi, ik kwam aanfietsen en zag het werk al vanaf buiten zoals ik het mij had voorgesteld. De kleuren passen goed in het huis en als de tuin straks af is komt het paarse vlak helemaal tot zijn recht'.

Willeke & Colin

Formaat: 1.75 h x 0.85 b

ACOUSTIC COUTURE | op maat & op kleur passend in ieder interieur

Textiele kunstwerken met geluiddempende werking van textielkunstenares Anne van den Heuvel. De kleurrijke wandkleden worden gemaakt in vilt, op maat en op kleur. De verschillende kleurlagen vormen het reliëf. De monumentale en decoratieve wandtapijten in viltreliëf gaan een geraffineerde relatie aan met het interieur en hebben een gunstige invloed op de akoestiek.