Opwekkend kunstwerk voor Mariette
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/AcousticCouture1098_011_Mariette_AnnevandenHeuvel.jpg
HET IS OPWEKKEND
'Dag Anne, ik woon in Groningen en heb je werk bewonderd op de woonbeurs. Ik weet dat je open dagen organiseert en ik was van plan de komende open dag te volgen... gewoon om meer van je werk te zien. Helaas weet ik nu al dat ik niet kan. Vrijdag aanstaande ben ik in de buurt en ik bedacht mij dat ik je atelier wellicht kon bezoeken? Zou dat mogelijk kunnen zijn?'

Mariette bezocht de studio en met erg veel plezier en grappen en grollen ging ze vervolgens Bossche Bollen eten in de stad. Prima geregeld!

Vervolgens deed Anne een ritje Groningen. 'Ik heb erg genoten van jullie en bij jullie vorige week. Gelachen ook :-) Altijd leuk!'

Na een mooie brainstorm en het uitzetten van formaten volgde het ontwerpproces.

'Anne, onderstaande vinden we prachtig! Naar zeer wijs beraad willen we de 50 cm breed....
Bij deze heb je de opdracht!! Leuk voor jou maar nog veel leuker voor ons!'

Zo gezegd zo gedaan en enige tijd later hing er een mooi wandkleed op de ronde wand.

'Dag Anne,we zijn super blij met ons kunstwerk... Het is opwekkend om er langs te lopen en als je je wat down voelt ga je er voor staan en dan doen de prachtige kleuren de rest. Het moest zo zijn!! Ben er erg erg blij mee en het zal ons inspireren!

Zonnige groet, Mariette'

Formaat: 0.50 h x 3.80 b

ACOUSTIC COUTURE | op maat & op kleur passend in ieder interieur

Textiele kunstwerken met geluiddempende werking van textielkunstenares Anne van den Heuvel. De kleurrijke wandkleden worden gemaakt in vilt, op maat en op kleur. De verschillende kleurlagen vormen het reliëf. De monumentale en decoratieve wandtapijten in viltreliëf gaan een geraffineerde relatie aan met het interieur en hebben een gunstige invloed op de akoestiek.