Verbouwing van thuiskantoor
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/AcousticCouture0918_Pridair02_AnnevandenHeuvel.jpg
KUNSTWERK = KERS OP DE TAART
Ann Decock en Nela Viskovic van Ideal Projects ontwerpen een thuiskantoor voor Anita en Lennart. Bij het uitwerken van het ontwerp nemen ze een kunstwerk van Anne's hand mee.

Anita en Lennart bezoeken de studio: 'Ook wij vonden het leuk om bij jou thuis kennis te maken met jou en je werk.'

Na de ontmoeting nodigen ze Anne uit voor een afspraak op locatie en uit de ideeën komt naar boven dat 'een uitloper' waarbij veel wit in het kunstwerk, uit de wand naar voren komt, erg binnen de smaak valt.

Na het ontwerpproces rest er een praktische vraag: 'Wat als we gaan verhuizen, en het halve kunstwerk is in losse delen op de wand bevestigd?'

Deze vraag komt vaker voor, met name bij kantoren. Wat Anne dan doet is, qua beeld 'de uitloper' realiseren, waarbij dus veel wit in het kunstwerk aanwezig is, maar deze witte delen te creëren met witte vilten delen.

'Wij kiezen er voor om het kunstwerk volledig op een paneel te maken, zodat het aan de muur bevestigd kan worden en eventueel ook kan mee verhuizen.'

Na een aantal maanden is de verbouwing en het interieur gereed.
'Het kantoor is klaar. Het kunstwerk is de kers op de taart!'

Formaat: 1.15 h x 2.80 b

ACOUSTIC COUTURE | op maat & op kleur passend in ieder interieur

Textiele kunstwerken met geluiddempende werking van textielkunstenares Anne van den Heuvel. De kleurrijke wandkleden worden gemaakt in vilt, op maat en op kleur. De verschillende kleurlagen vormen het reliëf. De monumentale en decoratieve wandtapijten in viltreliëf gaan een geraffineerde relatie aan met het interieur en hebben een gunstige invloed op de akoestiek.