Drie luik in vide bij Wil & Ronald
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/AcousticCouture0668_Wil_Ronald_AnnevandenHeuvel03.jpg
ONZE MUREN DEFINITIEF VERSIERD
Wil & Ronald hebben het idee opgepakt om 2 kunstwerken te plaatsen in hun mooie woning, waarvan 1 in de vide en 1 in de living.

Na het ontwerpproces: 'Nou pure verwennerij hoor al die ontwerpen, we hebben wel een idee waar de voorkeuren liggen. In ieder geval heel erg bedankt voor alle inspiratie. We zijn ook erg enthousiast, maar dan hikken we eerlijk gezegd wel tegen de totale "kleurrijke" prijs aan. Het mooiste vinden we het om allebei de werken te plaatsen, maar het financiële totaalplaatje schrikt ons een beetje af'

Dit soort vragen komen we uiteraard vaker tegen, en Anne zou Anne niet zijn als daar geen creatieve oplossing op maat voor zou bestaan. Een gedeelte van het totaal kan zonder problemen in termijnen voldaan worden. En aldus komt de lieve goed Sint gewoon 2 kadootjes brengen :-)

'Twee van jouw prachtige kunstwerken in ons huis
Dat was onze droom maar financieel niet pluis
"Never compromise a dream" is jouw visie
En dat nu te kunnen betalen niet langer een illusie'

Nu even zonder rijm. Dankjewel voor dit aanbod, het heeft ons echt over de streep getrokken'

Na de montage van de 2 werken: 'Jij brengt -samen met je prachtige werken- zo ontzettend veel optimism met je mee. Ik vind het een heerlijk gevoel dat onze muren definitief versierd zijn met zoveel moois, we genoten al van de voorfase van dit 'project', en nu het er hangt zijn we helemaal blij'

Zie ook het werk Optimism bij Divine Acoustics.

Formaten: in 3 delen
0.80 h x 1.25 b
1.00 h x 1.25 b
1.25 h x 1.25 b

ACOUSTIC COUTURE | op maat & op kleur passend in ieder interieur

Textiele kunstwerken met geluiddempende werking van textielkunstenares Anne van den Heuvel. De kleurrijke wandkleden worden gemaakt in vilt, op maat en op kleur. De verschillende kleurlagen vormen het reliëf. De monumentale en decoratieve wandtapijten in viltreliëf gaan een geraffineerde relatie aan met het interieur en hebben een gunstige invloed op de akoestiek.