ADD SOME COLOR | KLEURVORMGEVING & ADVIES
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/TheArtOfStripes_handgeschilderdbehang08.jpg
DE KRACHT VAN KLEUR
De kracht van het zorgvuldig gebruik van kleur

Bij Anne van den Heuvel krijgt u een ruime keuze om een unieke 'touch and feel' te geven aan uw project! Altijd kleurraak. Kleurvormgeving is één van de belangrijkste uitgangspunten om uw ruimte een ziel te geven en deze aangenaam en spannend te maken.

Kleur communiceert. Kleur motiveert. Kleur inspireert. Kleur verbindt.
Kleur = Emotie. Kleur = Genieten!

Kleur heeft een diepgaande werking op ons gevoel van welbevinden. De juiste kleur is meer dan duizend woorden waard!
Bekijk KLEUR als u meer over kleur en specifieke kleuren wilt leren, en wilt lezen welke mogelijkheden er allemaal zijn, waarmee Anne u graag helpt met een professioneel en persoonlijk advies op maat.

Als uitgangspunten voor een professioneel kleurconcept of -advies hanteert Anne van den Heuvel het gebruiksdoel van de ruimte, de personen die in die ruimte wonen of werken, de architectonische vormgeving en de gewenste sfeer.

Van ingetogen en verfijnd met zachte nuances, tot heldere intrigerende tonen. Van kleurenregens tot een combinatie van wittinten.
Levendig en speels. Subtiel. Gedurfd. Uitgebalanceerd. Glamoureus. Mat. Glanzend. Sprankelend. Donker. Licht.

Kleur + Lef + Licht = Sfeer
Bent u geïnspireerd geraakt? Geïnteresseerd in kleurvormgeving speciaal voor uw ruimte of omgeving? Dan kunt u gerust contact opnemen om een afspraak te maken op uw locatie.

Anne van den Heuvel realiseert haar kleurconcept en -advies graag in overleg met u, uw schildersbedrijf, architect en/of interieurarchitect. De kleurrake decoratieve muurschilderingen of handgeschilderd behang wordt altijd uitgevoerd door het team van Anne van den Heuvel. Het voorwerk wordt gedaan door het schildersbedrijf van uw keuze. Hierin kan wel worden geadviseerd als u dat wenst.
Een kleurconcept of kleuradvies wordt zodanig uitgewerkt dat uw schildersbedrijf een duidelijke handleiding heeft.