WE GENIETEN ELKE DAG VAN DE NIEUWE LOOK
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/AddSomeColor_kleurconcept_Vught_Margriet_Paul05.jpg
UITBUNDIG EN WARM
Voor een particuliere woning in Vught creëerde Anne samen met Margriet en Paul een prachtig warm, gedurfd kleurontwerp.

Er was een behoefte aan warmte. De kleuren van reizen, van specerijen, de zon ...

Er volgt dan een kennismaking met de bewoners en de woning. De eerste indruk en brainstormmoment...
Daarna gebeurd er vanalles in het creatieve brein van Anne. Als ze een basisidee heeft bedacht, maakt ze de volgende afspraak. Gaat haar eigen idee nog eens na. Met kleurenstalen in de hand gaat ze elke ruimte bekijken, voelen, passen, meten, kleuren naast elkaar leggen ... dat kan soms uren duren. Het idee wordt vervolgens grofweg in schetsen op tafel gelegd en overlegd. Als de opdrachtgever enthousiast is ... wordt het idee bij Anne in de studio uitgewerkt.
Bij een volgende afspraak toont zij haar definitieve plan, de kleuren, het hoe en waarom, en de logica waarmee zij het idee bedacht heeft.

3-dimensionaal inzicht. Kennis van kleur. Lef. Goed kijken naar de ligging van het huis en waar de zon opkomt.

Na een akkoord wordt het plan helemaal uitgewerkt, zodat het schildersbedrijf hiermee aan de slag kan.

Voor Margriet en Paul werd een ontwerp gemaakt voor het gehele huis. De bijzondere entree die alle ruimtes van de woning met elkaar verbind legt de basis voor het idee.

Er is gebruik gemaakt van wel 17 verschillende kleuren. Dat lijkt heel veel ... toch is dat niet zo. Zo zijn er 5 verschillende taupe tinten gebruikt, en ook 5 warme oranje-achtige tinten. Nuanceverschillen en toongradaties maken het geheel vaak net wat spannender en sprankelender.

Op de slaapkamers en kantoor is het kleurontwerp doorgetrokken, met voor ieder toch een specifieke toon of kleur. Ook zijn er metallic wanden gerealiseerd in stevige kleuren. De slaapkamers, kantoor en keuken worden niet getoond vanwege het gevoel van privacy voor de bewoners, kinderen en au-pair.

'Anne has advised us on creating a warm atmosphere in our house by abundantly using colours. She bases her ideas on understanding the customer wishes, looking at the environment and using all possibilities. She has a very good abstract insight. The result is great, different in the best way and we are enjoying the new looks of our house everyday!'