Triptych met kleurverloop in living
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/AcousticCouture_WernerLia_Berkel_Enschot_19.jpg
MOOIE AANWINST IN ONS INTERIEUR
Toeval bestaat (niet?) ...

Op een avond had een goede vriend van Anne een première van 1 van zijn films in Tilburg. Anne ging met Indigo naar de première en parkeerde de kleurrake bus vlakbij de Schouwburg in Tilburg. Bij het terug naar huis gaan was de (nogal opvallende) bus niet meteen teruggevonden, omdat het zijstraatje vanaf de terugweg niet te zien was, haha.

Maar toeval zou toeval niet zijn, als Lia net op dat moment haar auto naast de KLEURRAAK bus zou hebben geparkeerd ...

Een paar dagen later kwamen Lia en Werner op atelierbezoek. Anne ging op bezoek in Berkel-Enschot. Enthousiaste plannen ontstonden. Een paar weken later maakte Anne een serie ontwerpen. Een paar maanden later hing er een fantastisch en flink kunstwerk in het mooie huis van Lia en Werner.

Een 'overloop' van het koelere blauw in de eetkamer naar het warmere steenrood, oranje en rood in de zitkamer. Een spannend kunstwerk zorgt voor een stevige blikvanger en een verbeterde akoestiek in de ruimte.

'Bedankt voor de mooie aanwinst voor ons interieur'

Textiele kunstwerken met geluiddempende werking van textielkunstenares Anne van den Heuvel. De kleurrijke wandkleden worden gemaakt in vilt, op maat en op kleur. De verschillende kleurlagen vormen het reliëf. De monumentale en decoratieve wandtapijten in viltreliëf gaan een geraffineerde relatie aan met het interieur en hebben een gunstige invloed op de akoestiek.