Vandaag is rood ...
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/AcousticCouture_AnnevandenHeuvel_Marie_Louise_Kees_20.jpg
DE ZOEKTOCHT NAAR DE WOW-FAKTOR
Marie-Louise en Kees hebben hun gezinnen samengesteld in een prachtig huis met een ruime kamer. Het interieur is bijna klaar. Tijdens hun tochten op zoek naar inspiratie en mogelijkheden en meubelen, komen ze het werk van Anne van den Heuvel tegen bij Novalis.O designstore in Oisterwijk, en ze zijn verliefd.

'We hadden bij het stuk wat we zagen in Oisterwijk echt de 'WOWfactor' dat gevoel van 'dit is het'. Het was met name de kleurstelling van het werk in Oisterwijk wat ons aanspreekt waardoor we op zoek zijn gegaan naar de artiest.'

Na het kleurrake consult op locatie: 'Het was erg leuk vanmiddag om te zien hoe onze ideeën en voorstellen door jou werden opgepakt. Fijn! We hopen dat je veel inspiratie krijgt en zijn erg benieuwd naar je ideeën en weten zeker dat het een geweldig mooi eindresultaat zal worden'.

Tijdens het ontwerpproces zijn verschillende ideeën de revue gepasseerd. Van een 5-luik en horizontalen tot het ontwerp voor het uiteindelijke kunstwerk. Er werd tijdens dit proces veel gecommuniceerd, over mail en WhatsApp. Over zowel het ontwerp als over het interieur wat steeds meer vorm kreeg.

Marie-Louise en Kees lieten weten telkens als er weer nieuwe items in hun woning werden geleverd, gemaakt en aangekocht. De tafel. De lampen. De stoelen. Het was erg fijn om zo nauw met elkaar in een proces te zijn voor het realiseren van een kunstwerk, wat uiteindelijk de kleuren in de woning bij elkaar haalt, en de blikvanger in het interieur is. Zoals Kees het noemde: 'Het zal voor de komende jaren een groot deel van ons huisgevoel bepalen'.

Na de montage op locatie krijgen we een berichtje. Dat het kunstwerk een paar dagen goed bekeken is, en dat er iets is waar het oog telkens op valt: dat de witten een te strakke lijn vormen. En een paar dagen later komt de kleurrake bus van Anne boordevol materialen en kleuren en blokjes ... en samen met Marie-Louise en Kees wordt gekeken met welke kleine aanpassingen zij dezelfde 'WOWfactor' voelen als toen zij Anne's werk voor het eerst ontmoet hadden en erdoor geraakt werden.

En zo gaat dat. Stap voor stap. Samen. Met en voor de opdrachtgevers. Tot dat er een volmondig 'JA' is, zowel bij het ontwerp als bij het eindresultaat.

Na oplevering: 'We willen even laten weten dat je kunstwerk positief ontvangen is bij de housewarming afgelopen zondag. Iedereen vond het erg mooi!'

Bent u benieuwd of Anne van den Heuvel ook een kunstwerk kan maken wat helemaal past bij uw interieur, branding, missie, visie, kleurbeeld?

Bel gerust om een afspraak te maken voor een bezoek aan de kleurrijke ateliers of een kleurraak consult op uw locatie.

Acoustic Couture

Formaat: 0.90 x 4.00

Textiele kunstwerken met geluiddempende werking van textielkunstenares Anne van den Heuvel. De kleurrijke wandkleden worden gemaakt in vilt, op maat en op kleur. De verschillende kleurlagen vormen het reliëf. De monumentale en decoratieve wandtapijten in viltreliëf gaan een geraffineerde relatie aan met het interieur en hebben een gunstige invloed op de akoestiek.