BELANGRIJK OBJECT IN METAMORFOSE
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/DivineAcoustics_optimism_Anton_Lineke05.jpg
KUNST ALS BLIKVANGER IN VOLLEDIGE METAMORFOSE
Yolanda van Zuijlen van YoY Styling & Interieur kwam met haar opdrachtgevers Lineke en Anton op bezoek in het atelier. Na een rondleiding door alle kleurrijke etages werd het idee geboren. Stalen, kleuren, moodboards, ideeën, plannen, wensen, motivaties, alles werd op tafel gelegd. Er werd overlegd en gebrainstormd. Yolanda was bezig met de finishing touch van het compleet gerestylde en verbouwde interieur en er was een behoefte aan kunst en kleur.

Tijdens een kleurraak consult van Anne op locatie werd duidelijk dat 'OPTIMISM' de blikvanger en moodmaker in de ruimte zou gaan worden. Het kunstwerk zou meteen bij binnenkomst de juiste toon en energie geven ...

Benieuwd? bekijk dan de link van van YoY Styling & Interieur op http://yoy4style.nl/volledige-metamorfose-interieur-woonhuis/

Hoe gaat dat? Zo'n kleurraak consult op locatie?
Bent u geïnteresseerd in werk dat speciaal voor uw ruimte op maat gemaakt wordt? Dan is de eerste stap om een afspraak te maken op uw locatie, om samen met u (en eventueel uw interieuradviseur) in de ruimte te gaan kijken, luisteren, voelen, ervaren en meten.

Dit kleurrake consult is het moment om te brainstormen over uw vraag. Iedere ruimte is uniek. Waar vraagt de ruimte om? Wat past bij de bestaande of toekomstige situatie? Waar liggen uw voorkeuren, waar ligt uw kleurallergie?
Welk formaat past binnen de ruimte, welk formaat heeft een positief effect op de akoestiek? Wat past binnen het budget dat u in gedachten heeft?
Aan de hand van deze bevindingen bekijken we alle mogelijkheden.

Anne van den Heuvel komt met een collectie aan productstalen, voorbeelden, kleuren, een portfolio, een camera en meetgerei naar u toe. Na een kennismaking met u en met de ruimte wordt gestart met het uitzetten van verschillende maten op de desbetreffende wand(en), vloer(en), plafonds. Zo visualiseren we een duidelijk beeld van het effect dat bepaalde formaten in een ruimte teweegbrengen. Kleur-, vorm en materiaalvoorkeuren en mogelijkheden worden doorgenomen. Nu zijn de componenten waarmee het werk wordt gerealiseerd grotendeels helder en kan er een kleurraak ontwerp gemaakt worden.

Wilt u liever eerst het werk in het atelier bekijken?
Dan bent u welkom om contact op te nemen om een afspraak te maken of één van de Open Atelierdagen te bezoeken.

Graag tot ziens :-) Met kleurrake groet voor nu!