Als ik droom ben je dichterbij dan ooit
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/DivineAcoustics_GESPREKSSTOF_'alsikdroombenjedichterbijdanooit'01_AnnevandenHeuvel.jpg
EEN PLAID ALS KUNST. KUSSENS ALS KUNST.
HOME COUTURE COLLECTIE
Het kunstzinnige textiele werk van Anne van den Heuvel heeft oneindig veel mogelijkheden. Een plaid als kunstwerk. Kussens als kunstwerk.

De wondere wereld van textieldesign
Van jongs af aan is Anne van den Heuvel gefascineerd door textiel in haar oneindige verscheidenheid, contrasten en verwerkingsvormen. Ze heeft een diepgaande interesse voor het ambachtelijke van textiele werkvormen en de achterliggende culturele betekenissen.

Vol passie verricht ze materiaalexperimenten met ‘ouderwetse’ technieken als weven, borduren, breien, knopen, tuften, drukken en printen. Om deze werkvormen vervolgens te vatten in (of te combineren met) moderne technieken en toepassingen.

Aldus geïnspireerd en gemotiveerd ontwikkelt Anne van den Heuvel de mooiste textielcollecties en -objecten. Met liefde, geduld en toewijding. Steekje voor steekje.

Spontaniteit + techniek + tactiele sensitiviteit + pure materialen = textiel van Anne van den Heuvel

Wilt u meer zien over het maak-procesvan het weven, dan is dat te zien in de albums op facebook?

De mogelijkheden van textiel en de ontwerpen van Anne van den Heuvel, zijn oneindig. Wilt u weten of een dergelijk ontwerp geschikt is voor uw project? Neem dan gerust contact op met Anne om uw vraag en wens te bespreken. Geen enkele vraag is raar ...