FAQ | ACOUSTIC COUTURE
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/AcousticCoutureFrequentlyAskedQuestions_AnnevandenHeuvel.jpg
VEEL GESTELDE VRAGEN BETREFT ACOUSTIC COUTURE
VAN DE KLEURRIJKE ATELIERS VAN ANNE VAN DEN HEUVEL

Acoustic Couture:
MUURKUNSTWERKEN VAN 100% WOLVILT MET EEN GELUIDDEMPENDE WERKING

De wereld mooier kleuren

FAQ | veel gestelde vragen

Ik ben geïnteresseerd in Acoustic Couture! Wat nu?
Bent u geïnteresseerd in werk dat voor uw ruimte op maat gemaakt wordt? Dan is de eerste stap een afspraak voor een consult op uw locatie te maken, om samen met u (en eventueel uw interieuradviseur) de ruimte te kunnen bekijken. We brainstormen over kleur, vorm, materiaal, formaat en het gewenste resultaat. Tijdens het consult worden formaten uitgezet op de wanden. Aan de hand van het formaat kan meteen het budget worden berekend. Nu kan er een kleurraak ontwerp gemaakt worden.

Er volgt een ontwerptraject waarbij een aantal ontwerpen worden ingetekend in een foto van uw interieur of in tekeningen van de architect. Een ontwerp is óf meteen raak, óf het wordt aangepast totdat u er volmondig ‘ja’ op zegt. Stap voor stap werkt Anne van den Heuvel aan het ontwerp, in samenspraak met u.
Nadat het ontwerp en de offerte door u is goedgekeurd, ontvangt u een opdrachtbevestiging. Zodra u daarmee akkoord bent en u een aanbetaling van 50% heeft gedaan, wordt er een planning gemaakt voor realisatie en montage.

Wat kost een kleurraak consult?
Als u Anne van den Heuvel wilt uitnodigen voor een kleurraak consult op uw locatie dan worden daar kosten voor berekend à 100,- euro per uur. Deze prijs is exclusief btw en exclusief reiskosten à 0,38 euro per gemaakte kilometer. Deze kosten worden verrekend bij opdrachtverstrekking, echter bij opdrachten tot 2.500,- euro blijven de kosten voor het consult voor rekening van de opdrachtgever. Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.
Voor opdrachten in het buitenland wordt een aparte afspraak gemaakt.

Wat kost een ontwerptraject voor Acoustic Couture?
Indien er een ontwerptraject volgt, hangen de kosten af van het formaat en de eventuele complexiteit van het te maken ontwerp, vanaf circa 450,- euro. Deze kosten worden verrekend bij opdrachtverstrekking, echter bij opdrachten tot 2.500,- euro blijven de kosten voor het consult voor rekening van de opdrachtgever. Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Wat kost Acoustic Couture?
We werken met vaste m2 prijzen als volgt:
Tot 5 m2 1.780,- euro per m2 | Tot 10 m2 1.720,- euro per m2 | Tot 15 m2 1.680,- euro per m2 |
Boven 15m2 1.620,- euro per m2 | Deze prijzen zijn vaste verkoopprijzen exclusief 9% btw.

Bij ons hoeft het niet zo kleurrijk. Wat nu?
Acoustic Couture wordt gemaakt op maat en op kleur passend in ieder interieur, en kan gemaakt worden in iedere kleurvariant. Van een kleurenregen tot geheel in zwart-wit-grijstinten; ‘ton-sur-ton’ of met een stevig contrast … en alles daartussenin.

Hoe wordt het kunstwerk bij mij op de wand gemonteerd?
Het kunstwerk wordt op panelen gemaakt in het atelier. Deze panelen worden bij u op locatie gemonteerd. De buitenrand van het werk en eventuele losse elementen worden direct bij u op de wand aangebracht.

Kan Acoustic Couture op elke wand aangebracht worden?
Acoustic Couture kan op nagenoeg elke wand gemonteerd worden. Als er sprake is van een wandafwerking met veel structuur (zoals grof stucwerk) dan kan het advies zijn om geen losse elementen aan te brengen.

Ik ben allergisch voor wol. Wat nu?
Wolvilt is zo stevig geperst dat er nagenoeg geen haartjes/stofdeeltjes af komen. De meeste mensen met een wol-allergie hebben hier geen last van. Meerdere keren is Acoustic Couture geplaatst bij mensen met wol-allergie. Voor de zekerheid kunt u tijdelijk een paneeltje Acoustic Couture bij neerzetten, om te ervaren of het werkelijk geen last oplevert.

raktische vraag, hoe houden we het kunstwerk schoon?
Wol stoot van nature vuil af. Op de reliëfs gaat op den duur wel wat stof liggen. Dit kunt u verwijderen door voorzichtig met het borsteltje van de stofzuiger het werk af te nemen.
Mocht het kunstwerk op een voor u te hoge wand hangen, dan kunnen we u een onderhouds-contractje aanbieden. Op aanvraag wordt het kunstwerk door ons schoongemaakt, waarbij wij ervan uitgaan dat u zelf een steiger plaatst. Voor dergelijke afspraken worden kosten berekend à 100,- euro per uur. Deze kosten zijn exclusief de kosten van de steiger, exclusief btw en exclusief reiskosten à 0,38 euro per gemaakte kilometer.

Kan ik de kleurrijke ateliers bezoeken?
Neem gerust contact t op om een afspraak te maken!

ANNE VAN DEN HEUVEL | studio voor kunst, akoestiek & interieur

Atelier Empel| Berenklauw 22 | 5236 SE | Empel | Nederland
T: +31(0)615076892 | E: office@annevandenheuvel.nl

Volg Anne op: Facebook | Twitter | Pinterest | Link met Anne op: LinkedIn

Anne van den Heuvel ontwerpt en realiseert haar werk autonoom toegepast èn in opdracht. Bent u nieuwsgierig naar haar ontwerpen en manier van aanpak? Wilt u een bezoek brengen aan één van de de kleurrijke ateliers? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken!

Met haar veelzijdige werk weet Anne van den Heuvel te ‘ont-saaien’. Zij laat ruimtes communiceren door het geraffineerde gebruik van kleur, materiaal en vorm in combinatie met de intrinsieke eigenschappen van de omgeving. Op die manier schept zij (aan)sprekende woon- en werkplekken die mensen omgeven, inspireren en motiveren.