Nieuwe inrichting bij Chantal & Dave
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/AcousticCouture1798_Chantal_Dave_01.jpg
KUNSTWERKEN PASSEND BIJ NIEUWE BANK EN TAPIJT
Het interieur van de ruime woning van Chantal en Dave werd ingericht door Anton van Oirschot, eigenaar van Novalis.O in Oisterwijk. Bij Novalis.O hangen met regelmaat kunstwerken van Anne van den Heuvel. Chantal en Dave waren beiden aangetrokken door de krachtige kleuren, eenvoud en gelaagdheid van Acoustic Couture.

Ze namen contact met Anne en bezoeken werden over en weer gedaan. Zo bleken ze nog geen 5 kilometer bij elkaar vandaan te wonen en gezamenlijke vrienden en kennissen te hebben en ouders die elkaar al heel lang kenden. Grappig hoe klein de wereld is.

Chantal en Dave hadden een zeer duidelijke smaak en voorkeur van welke kleuren er wel en welke kleuren er niet in het kunstwerk zouden passen. Het was een waar duet met opdrachtgevers en kunstenares om tot het uiteindelijke resultaat te komen ... wat er mag zijn ... en wat haarfijn afgestemd is op de kleuren in het interieur en prachtige Kvadrat stoffen.

De zithoek van Chantal en Dave is verrijkt met 2 kunstwerken. Een kleurrijk Acoustic Couture werk zoals we hier kunnen zien en een Divine Acoustics kunstwerk in witte tinten op de ander wand.

Textiele kunstwerken met geluiddempende werking van textielkunstenares Anne van den Heuvel. De kleurrijke wandkleden worden gemaakt in vilt, op maat en op kleur. De verschillende kleurlagen vormen het reliëf. De monumentale en decoratieve wandtapijten in viltreliëf gaan een geraffineerde relatie aan met het interieur en hebben een gunstige invloed op de akoestiek.