een serie van 6 unieke karpetten
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/100procentwool_AnnevandenHeuvel_karpetten_HelloEarth_Nanja_Jurgen08.jpg
LANDVEROVERTJE SPELEN
Voor Nanja en Jurgen met 3 dochters werden 6 karpetten gerealiseerd. Ze werden genaamd 'HELLO EARTH'. Dit is een collectie ontwerpen waar Anne vaker mee werkt, gefascineerd en geïnspireerd door de natuur, door de aarde, door gelaagdheid. Een collectie waar altijd weer net een laagje meer te ontdekken valt en die ruimte openlaat voor de verbeelding.

Waarom 6?

Het huis van Nanja en Jurgen is gesitueerd aan een grote tuin. In de zomer verplaatst de zitplaats zich vaak naar de tuinzijde van het huis. In de winter naar de voorzijde.
De karpetten kunnen onderling verwisseld en verplaatst worden om mee te bewegen met de veranderingen die het interieur gedurende het jaar ondergaat. De kinderen spelen vaak landverovertje met de karpetten.

Het is heerlijk te vertoeven op de warme wollen kleden.
De kleuren zijn samengesteld in overleg. Toefjes met diverse garens werden gemaakt, proefstaaltjes werden getuft, waarmee de ontwerpen werden 'ingevuld'. door de prachtige combinaties van garens passen alle karpetten bij elkaar en zijn ze toch allemaal weer heel anders.

Een uniek project, een uniek concept ... Anne van den Heuvel denkt graag met u mee, net een stapje anders, net een tikje meer, of minder ... ze realiseert haar karpetten voor u op maat en op kleur, passend in uw inrichting.