LIEFHEBBEN = LEF HEBBEN (2018 - 2019)
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/AnnevandenHeuvelK0ZWW.jpg
Anne van den Heuvel exposeert bij Sevenhill Fine Cuisine & Art
LIEFHEBBEN = LEFHEBBEN | TEXTIEL EXPOSITIE BIJ SEVENHILL FINE CUISINE : Nederlandse textiel kunstenares Anne van den Heuvel toont haar werken bij Sevenhill Restaurant Fine Cuisine & Art

-------

Kasterlee | Belgie - Restaurant Sevenhill en kunstenares Anne van den Heuvel tonen u tot en met 20 januari 2019 een prachtige expositie van zo'n 25 textiele kunstwerken, wandkleden en objecten. U bent van harte welkom om de tentoonstelling te komen bekijken van dinsdagen tot en met zaterdagen tussen 17.30 en 23.00
Van kunst aan de muur tot kunst op uw bord! Een echte beleving van smaak, kleur, poëzie, geur en materiaalsensaties vinden elkaar tijdens deze expositie op niveau!

Op zaterdagmiddag 26 januari ... bent u van harte welkom op de Vernissage waar u de Bossche maakster kunt ontmoeten in de kunstzinnige setting onder het genot van uw diner. Naast de prachtig geserveerde gerechten kunt u genieten van het enthousiasme waarmee Anne van den Heuvel verteld over een deel uit haar oeuvre wandvullende kunstwerken van haar hand.

Meet the Maker:

Anne van den Heuvel ontwerpt en realiseert unieke, kleurrake textiele kunstwerken die een gunstige invloed uitoefenen op de akoestiek en sfeer van de ruimte.

Zij is gekend om haar Acoustic Couture kunstwerken in viltrelief, Khipu's en maakt fantastische Divine Acoustics jacquard geweven kunstwerken in samenwerking met het Nederlandse Textielmuseum.

Geluiddempende textiele wandkleden uit het atelier van de Nederlandse textielkunstenares Anne van den Heuvel. Zij ontwerpt en vervaardigt kleurrake wandkleden, roomdividers en tapijten op maat. Hedendaagse, ambachtelijke technieken in variëteit aan kleur, structuur, grafische en organische designs. De monumentale en decoratieve wandtapijten gaan een geraffineerde relatie aan met het interieur en hebben een gunstige invloed op de akoestiek.

Anne woont en werkt in ‘s-Hertogenbosch. Als kind al was zij geboeid door logica in vorm, herhalingen en verhoudingen. Anne volgde haar opleiding aan Academie St. Joost in Breda, waar zij een fundament bouwde van ritme, logica, zuiverheid, kleurgebruik en structuren.

Al het werk van Anne van den Heuvel wordt gevoed door één fascinatie: structuren. Ondanks het soms uitbundige kleurgebruik ademen haar werken een enthousiaste vorm van rust uit, die terug herleid naar structuur, ritme, logica en herhaling.

Anne van den Heuvel streeft ernaar om haar werk zoveel mogelijk een plaats en functie te geven in het gewone dagelijkse leven van wonen en werken. Zo kleurt Anne de wereld mooier en laat de ruimte communiceren door het geraffineerde gebruik van kleur, materiaal en vorm in combinatie met de eigenschappen van de omgeving.

Zij werkt zowel vrij als in opdracht. Haar werken zijn in het bezit van particulieren, bedrijven en instellingen.
In haar toegepaste werk zoekt Anne van den Heuvel naar de balans tussen functionele eisen en kunstzinnige expressie.

Anne weet met haar veelzijdige werk te ‘ont-saaien’. Het beklijft en vraagt naar meer.

Kortom; echte liefde, pure ambacht, ware originaliteit ... zowel op uw bord als aan de wanden van het prachtige galerierestaurant.

Reserveren is gewenst. Met kleurrake groet en graag tot ziens