IT ALL MAKES SENSE!
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/AnnevandenHeuvel_Acoustic_Couture_vilt_kunstwerken_blokjes_pixel_art_felt_vierkantjes.jpg
PRACHTIG UITGEBREIDE TEXTIEL TENTOONSTELLING
Een èchte beleving!
Smaak, geur, poezie, materiaal èn kleur sensaties vinden elkaar tijdens deze expositie in het unieke restaurant Sense. Anne van den Heuvel toont 23 van haar unieke textiele kunstwerken in de fraaie ambiance bij Sense.

U bent van harte welkom tot en met 17 november 2018.
Sense opent haar deuren voor u tijdens lunch en diner!
- van dinsdag tot en met zaterdag tijdens de lunch tussen 12.00 en 13.45 en tijdens het diner tussen 18.00 en 21.30.
U kunt hiervoor een reservering maken.

Tussen lunch en diner door ... bent u welkom tussen 10.00 en 12.00 en tussen 14.00 en 17.00 ... U kunt dan uiteraard ook genieten van een borrel, koffie, thee èn een cocktail in de heerlijke cocktailbar!
Op zondag en maandag is Sense gesloten.

Wilt u aansluitend meer kunstwerken van Anne van den Heuvel bekijken in haar Home-Gallery dan is dat op afspraak ook mogelijk.

Anne van den Heuvel toont in samenwerking met stichting KuBra 23 kunstwerken door het gehele Sense restaurant.
14 Divine Acoustics kunstwerken zijn te bewonderen. Deze kunstwerken van Anne van den Heuvel zijn jacquard geweven in het Nederlands Textiel Museum in Tilburg.

Het werk toont grafische en organische beelden in een diversiteit in kleur, contrast, zachtheid, gelaagdheid en de textuur in haar garen- en materiaalcombinaties, gaan een geraffineerde relatie aan met de ruimte en hebben een sterk geluiddempende werking.

Woorden en teksten laten zich vangen door uw ogen. Een glimlach. Verwondering. De kracht van de tekstkunstwerken van Anne van den Heuvel begint bij de combinatie van vreemde contradicties, gelaagdheid, een verzamelingen aan woorden en zinnen, losse flarden, wijsheden, liefdesuitingen, de mooiste en spannendste verhalen, luchtige gecompliceerdheid, effectieve kritiek, tedere, grappige of confronterende momentopnames van weerlegbare woorden. Dubbelzinnigheden. Geordende losse gedachten, gebundeld in zinnen, oprecht, betekenisloos en vluchtig. fragmenten. Liefde! Sensualiteit! Erotiek. Ondeugendheid! Verrukking! Soms stout! Harde waarheden die soms grof gevonden worden, gedurfde liefkozingen fluisteringen, intieme amoureuze vleierij.

U vind ook een 3-tal Khipu's, deze werken zijn geïnspireerd op een ingenieus maar nog net ontrafelt tel/taal systeem van de Inca's.

Bij de receptie van het hotel vind u een 3-luik in vilt-relief.
En in de private dining-room wordt het plaatje compleet gemaakt met een Acoustic Couture 3-luik, 'de tuin der lusten' met link naar Jheronimus Bosch.

Sense Restaurant is gevestigd aan het Jeroen Boschplein in Den Bosch, naast het Jeroen Bosch Art Center. De gerechten worden allemaal volledig in eigen keuken bereid, uiteraard met dagverse ingrediënten. U ervaart verrassende, subtiele smaakcombinaties.

De menukaart van Sense bestaat uit kleinere culinaire gerechtjes die u in willekeurige volgorde kunt bestellen. Ook kunt u kiezen voor een verrassingsmenu van 4 tot 8 gangen met dagelijks wisselende gerechtjes.

Wij beloven u, een beleving van al uw pupillen en papillen ... en uiteraard wordt u gastvrij en met een warm Brabants welkom ontvangen door Dennis Middeldorp en zijn team.

Graag tot ziens ... Veel culinair en kijk plezier!