TURQUOISE, ZEEGROEN, BLAUWTINTEN & LIME IN EETKAMER
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/DivineAcoustics_HelloUniverse_Mill_1.jpg
TOEVAL BESTAAT! een passend kunstwerk direct uit collectie!
Het was zomaar een dag ... Anke en Tjeerd liepen het atelier van Anne spontaan binnen en zochten een kunstwerk voor in de eetkamer. Het zou iets met hele specifieke kleuren mogen worden want ze hadden een fleurige serie stoelen aan de eettafel staan.

Ze werden enthousiast van alle werken die ze zagen hangen en maakten een afspraak voor een consult op locatie. Er waren een aantal werken, kleuren en stalen die Tjeerd en Anke direct aanspraken.

Anne neemt tijdens een afspraak altijd op locatie altijd stalen, kleuren en soms wat kunstwerken mee, zodat er meteen beeld en gevoel is bij de materialen en kleuren. Op het moment dat Anne binnen liep zagen zowel Tjeerd en Anke als Anne wat er gebeurde, maar geen van de drie zei het meteen.

... 1 van de kunstwerken bleek meteen een haarfijne matcht te maken met de kleuren in de ruimte ... en is voor altijd gebleven.
Zo kan het ook!

Bent u nieuwsgierig of er een werk in Anne's voorraad is wat misschien direct bij u past ... zodat u het gehele ontwerpproces kunt overslaan? ... dat kan! Kom gerust kijken!

Divine Acoustics | Hello Universe
1.62 x 1.55

Divine Acoustics : Geluiddempende textiele wandkleden uit het atelier van de Nederlandse textielkunstenares Anne van den Heuvel. Zij ontwerpt en vervaardigt kleurrake wandkleden, roomdividers en tapijten op maat. Hedendaagse, ambachtelijke technieken in variëteit aan kleur, structuur, grafische en organische designs. De monumentale en decoratieve wandtapijten gaan een geraffineerde relatie aan met het interieur en hebben een gunstige invloed op de akoestiek.