EEN KUNSTWERK OVERKOMT JE
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/DivineAcoustics_TextileArt_DiningRoom_Interior_AnnevandenHeuvel_KOP_DenBOsch_05.jpg.jpg
EEN TWEELUIK AAN DE LANGE WITTE WAND
We waren al een paar jaar op zoek naar een kunstwerk aan de lange witte muur boven onze eettafel. Een kunstwerk overkomt je. Als je er naar op zoek gaat, dan maak je te overhaaste beslissingen. We zagen jouw creaties voor het eerst in september 2016 in het Kruithuis in ’s Hertogenbosch, hele bijzondere weefsels. Dit zou wel eens het moment kunnen zijn om de knoop door te hakken dachten wij. De voorbereiding was minstens zo boeiend als het uiteindelijke resultaat. Je hebt ons uitgebreid ingelicht over de kunst van het weven en de (on)mogelijkheden van onze wensen. Met name de sessies bij ons thuis, waarbij je halsbrekende toeren uithaalde om ons te overtuigen van de juiste plek en keuze van de weefsels waren hilarisch. Uiteindelijk is het resultaat grandioos en zijn we nog steeds blij, maar ook nog steeds verrast, dat we deze keus gemaakt hebben. Het is iedere dag weer genieten geblazen, en het kunstwerk hangt er alsof het er altijd bij heeft gehoord op die plek! Bedankt dat je ons hebt meegenomen in jouw enthousiasme.

Jos en Bernadette Kop - DenBosch

De formaten van dit tweeluik zijn 1.50 breed x 0.62 hoog

Deze werken zijn tot stand gekomen in samenwerking met het Nederlands TextielMuseum in Tilburg.

Divine Acoustics : Geluiddempende textiele wandkleden uit het atelier van de Nederlandse textielkunstenares Anne van den Heuvel. Zij ontwerpt en vervaardigt kleurrake wandkleden, roomdividers en tapijten op maat. Hedendaagse, ambachtelijke technieken in variëteit aan kleur, structuur, grafische en organische designs. De monumentale en decoratieve wandtapijten gaan een geraffineerde relatie aan met het interieur en hebben een gunstige invloed op de akoestiek.