OPEN ATELIER & GALERIE KLEURRAAK
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/AnnevandenHeuvelF0.jpg
WELKOM IN DEN BOSCH OP 1 MAART 2020
Kom Kunst Kijken! 1 maart 2020 12.00-17.00

's-Hertogenbosch - kunstenares Anne van den Heuvel organiseert op zondag 1 maart een bijzondere Open Atelier & Galerie dag , waar u haar en haar team van makers kunt ontmoeten in de kunstzinnige setting van haar Gallery & Atelier aan Berenklauw 22 te Empel

In haar prachtig atelier & galerie KLEURRAAK toont Anne van den Heuvel wandvullende kunstwerken van haar hand, weefwerken en wat al niet meer!

Van kunst aan de muur tot kunst in uw entreehal, trappenhuis, plafond, vloer ...
Een echte beleving van kunst, kleur, poëzie, stalen en materiaalsensaties vinden elkaar tijdens deze expositie op niveau!

U kunt ook kijken naar het ontstaan van en/of meewerken aan meerdere GESPREKSSTOF-Projecten in diverse textieltechnieken ...

Anne van den Heuvel ontwerpt en realiseert unieke, kleurrake textiele kunstwerken die worden gekarakteriseerd door reliëf, structuur, gelaagdheid en kleuren en die een gunstige invloed uitoefenen op de akoestiek en sfeer van de ruimte. Ze is vooral bekend met haar vilten Acoustic Couture wandkunstwerken en haar Divine Acoustics, geluiddempende kunstwerken in jacquard geweven.

Als kind al was zij geboeid door logica in vorm, herhalingen en verhoudingen. Anne volgde haar opleiding aan Academie St. Joost in Breda, waar zij een fundament bouwde van ritme, logica, zuiverheid, kleurgebruik en structuren.

Al het werk van Anne van den Heuvel wordt gevoed door één fascinatie: structuren. Ondanks het soms uitbundige kleurgebruik ademen haar werken een enthousiaste vorm van rust uit, die terug herleid naar structuur, ritme, logica en herhaling.

Anne van den Heuvel streeft ernaar om haar werk zoveel mogelijk een plaats en functie te geven in het gewone dagelijkse leven van wonen en werken. Zo kleurt Anne de wereld mooier en laat de ruimte communiceren door het geraffineerde gebruik van kleur, materiaal en vorm in combinatie met de eigenschappen van de omgeving.

Zij werkt zowel vrij als in opdracht. Haar werken zijn in het bezit van particulieren, bedrijven en instellingen.
In haar toegepaste werk zoekt Anne van den Heuvel naar de perfecte balans tussen functionele eisen en kunstzinnige expressie.

Met haar veelzijdige werk weet zij te ‘ont-saaien’. Het beklijft en vraagt naar meer.

Kortom; echte liefde, pure ambacht, ware originaliteit èn Brabantse gezelligheid!

NIEUWSGIERIG? Op 1 maart kunt u tussen 12.00 en 17.00 de visuele en auditieve effecten van haar kunsten aan den lijve ervaren in Empel. Uiteraard schenken wij heerlijke verse thee en/of een glaasje prosecco ... U bent van harte welkom!

Tot gauw!
Wij kijken naar u uit ... met enthousiaste groet Anne van den Heuvel & artisans-team & vele vrijwilligers