6 kunstwerken voor het strandhuis in Spanje
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/AnnevandenHeuvel_Renate_Wim_Spanje06.jpg
BOHEMIAN LIVING & IBIZA STYLE
Voor het prachtige strandhuis van Renate en Wim in Spanje heeft Anne van den Heuvel een 6-tal prachtige kunstwerken gemaakt.

Op een dag kwamen Renate en Wim in de galerie op bezoek om te kijken voor een kunstwerk in de woonkeuken. Ze stuurden foto's op van de woning, afmetingen van de wanden, moodboards en foto's van de stijl en kleuren en Anne maakte een passend ontwerp. Renate wou graag richting Ibiza-style in het huis en de kleuren, sfeer en materialen die ze tot dusver hadden gekocht gaven een hele mooie bohemian look.
Het ontwerp werd een Divine Acoustics Hello Universe in passende kleuren. Na een week kwamen Renate en Wim terug in de galerie omdat ze nog wat meer werk wilden zien en ze kozen nog 4 kunstwerken uit Anne's collectie voor in de overige ruimten van kamers van het huis. Het werden 1 Divine Acoustics Hello Universe kunstwerk in 8 witte tinten, 2 structuur gebreide werken uit Anne's eerste 'gespreksstof-collectie' en 1 Eclectic Couture amengesteld uit jacquard geweven delen en 1 structuur-gebreid deel. De kleuren en de teksten gaven een prachtig beeld, divers en toch samenhangend.
In de living hadden ze nu nog geen passend kunstwerk en Renate werd verliefd op een aantal stalen en stoffen uit Anne's collectie en ze zag een set Eclectic Couture kunstwerken die gemaakt werden voor een andere opdrachtgever. Zo ontstond het idee om geheel Ibiza-Style-like een kunstwerk te maken voor de living.
Toen alle werken klaar waren gingen de kunstwerken samen met alle meubelen in de verhuiswagen naar Spanje en ...
Het resultaat is prachtig, vind u niet?

Zo kan het zomaar zijn dat u voor 1 kunstwerk komt en dat u uw hele huis inricht met kunstwerken van Anne. Lijkt u dat wat? Om niet alleen iets specifieks te laten maken, maar om het gewoon te kunnen zien en meteen in huis te (laten) plaatsen? Kom vooral kijken ... er is altijd genoeg kunst in collectie of in expositie ...

#bohemian #ibizastyle