Flink formaat bij Marieke & Meindert
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/AcousticCouture1588@MariekeMeindert08_AnnevandenHeuvel.jpg
(AAN)SPREKEND KLEURBEELD
BIJ HET BEGIN BEGINNEN: ‘We zijn voor onze woning op zoek naar een mooi stuk aan de muur en we zouden graag meer willen zien van je vilten wandkleden. Is het mogelijk om op een zaterdag langs te komen in de studio?’

Na bezoek aan onze studio waren Marieke en Meindert enthousiast en zijn wij vervolgens op consult gegaan, om samen met Marieke en Meindert te bekijken naar de mogelijkheden, de reeds gebruikte kleuren, de gewenste kleuren, vorm etc. Zo hebben we samen richting gekozen voor een vervolgproces. Tijdens het ontwerpproces hebben we overwogen om het kunstwerk op te bouwen uit 2 kleinere gedeelten of uit 1 groter geheel.

Marieke: ‘Wij kiezen voor dit ontwerp, de basis met iets meer bruin en wit erin. We vinden het mooi aansluiten bij de rest van de kleuren in huis, en jouw impressie heeft ons wel overtuigd dat 1 groter kunstwerk het mooist is.’

Na montage … ‘We zijn heel blij met het kunstwerk’ Het kunstwerk van Anne van den Heuvel is niet meer weg te denken uit ons interieur. Voor aan de muur van onze woonkamer zochten wij al geruime tijd naar een kunstwerk met een flink formaat. We zijn erg tevreden met onze keus voor het werk van Anne van den Heuvel. De verschillende vilten blokjes vormen samen een prachtig kleurrijk geheel. Vilt is een mooi materiaal dat veel warmte toevoegt. Ook zijn de akoestische eigenschappen verbeterd.

Met Anne van den Heuvel konden wij vooraf goede afspraken maken, waardoor we wisten wat we konden verwachten. Ze is vriendelijk en klantgericht. Het kunstwerk is daardoor helemaal naar onze smaak gemaakt.

Formaat: 3.15 h x 1.85 b

ACOUSTIC COUTURE | muurkunstwerken van 100% wolvilt met een geluiddempende werking

Textiele kunstwerken met geluiddempende werking van textielkunstenares Anne van den Heuvel. De kleurrijke wandkleden worden gemaakt in vilt, op maat en op kleur. De verschillende kleurlagen vormen het reliëf. De monumentale en decoratieve wandtapijten in viltreliëf gaan een geraffineerde relatie aan met het interieur en hebben een gunstige invloed op de akoestiek.