Tekst kunstwerk in slaapkamer
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/AcousticCouture_textrelief0000_Anne@studio02_AnnevandenHeuvel.jpg
WEERLEGBARE WOORDEN
ACOUSTIC COUTURE | tekstreliëf

In deze uitvoering van Acoustic Couture maakt Anne van den Heuvel taal visueel en tastbaar. Fascinerend is de combinatie van letters en taal in deze expressie van het letterbeeld.

Haar tekstkunstwerken ontstaan door een visuele en tastbare vertaling van letters, woorden en tekst.

Woorden zeggen veel… Kleur, vorm, reliëf, ritme, licht en schaduw in combinatie met taal zegt des te meer!

Combinaties van vreemde contradicties. Gelaagdheid. Verzamelingen van woorden en zinnen, losse flarden, wijsheden. Liefdesuitingen, luchtige gecompliceerdheid, effectieve kritiek, tedere of confronterende momentopnames van weerlegbare woorden. Geordende losse gedachten, gebundeld in zinnen, oprecht, betekenisloos en vluchtig. Fragmenten. Liefde! Sensualiteit! Erotiek. Verrukking! Stout! Harde waarheden, soms grof. Gedurfde liefkozingen, fluisteringen, intieme amoureuze vleierij. Hartstochtelijke lokroep, fascinerend, intrigerend, uitdagend, uniek, inspirerend. Ondoordringbare dubbelzinnigheid. Verbeelding.

ACOUSTIC COUTURE | tekstreliëf | op maat & op kleur passend in ieder interieur

Textiele kunstwerken met geluiddempende werking van textielkunstenares Anne van den Heuvel. De kleurrijke wandkleden worden gemaakt in vilt, op maat en op kleur. De verschillende kleurlagen vormen het reliëf. De monumentale en decoratieve wandtapijten in viltreliëf gaan een geraffineerde relatie aan met het interieur en hebben een gunstige invloed op de akoestiek.