Portfolio

Portfolio

Kunst inspireert! De Acoustic Couture kunstwerken van textile designer Anne van den Heuvel geven uw ruimte kleur, smoel en verfijning.

TEDERE KRACHT

weefkunst-denhaag

UNDER ANZUL SKY

HET KUNSTWERK TREKT DE TUIN NOG MEER DE KAMER IN! Op zoek naar een wandkleed/wandbedekking voor een grote witte muur in ons huis, kwamen we de website van Anne van den Heuvel tegen.

HELLO EARTH | HYDE PARC

MUZE YU-HAN

(OP)RECHT & PUUR – MUZE ADRI

In deze onder architectuur gebouwde woning volgens de Bossche School, maakt Anne van den Heuvel een kunstwerk op maat.

MONDRIAAN & CORNUITEN

EEN PRACHTIG KLEURACCENT van Anne van den Heuvel. In 2021 kwam ik bij deze opdrachtgevers op bezoek, en na een rondje door het prachtige verbouwde dijkhuis vroegen zij mij ‘Wat zou jij doen’ … waarna ik voorstelde om een werk te maken in de ronde trapopgang.

UNIVERSE

Bijzondere wand installatie: Een levensgrote boom van textiel. Anne van den Heuvel

THREE TREE

Levensboom voor Academisch Ziekenhuis Sint Niklaas door Anne van den Heuvel

TREE OF LOVE

TREE OF LIFE

Wandkleed Anne van den Heuvel. ik merk dat ik begin te glimlachen telkens als ik binnen kom … Denkt u aan een nieuwe stijl of re-styling van uw zakelijke interieur? Het ontwikkelen en onderhouden van een visuele identiteit is een vak apart. Imago. Beleving. Branding. Kleur. Vorm. Inhoud. Kunst hoort daar bij.

WEERLEGBARE WOORDEN

LITERAIR MEESTERWERK

Empel, Anne van den Heuvel woont met haar zoon op de berenklauw in een nieuwbouwhuis met schuine ramen.

GOLFSLAG IN GANGZONE

Textiele kunstwerken met geluiddempende werking van textielkunstenares Anne van den Heuvel. De kleurrijke wandkleden worden gemaakt in vilt, op maat en op kleur. De verschillende kleurlagen vormen het reliëf. De monumentale en decoratieve wandtapijten in viltreliëf gaan een geraffineerde relatie aan met het interieur en hebben een gunstige invloed op de akoestiek. Anne van den Heuvel

DE KERS OP DE TAART

IN DE KNOOP – MUZE JANNEKE

TODAY