CO-CREATION | WORKSHOPS
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/KINDERKUNST_ATELIERBEZOEK_01.jpg
ATELIERBEZOEK EN/OF KUNSTPROJECT
Wil u met uw collega’s, leerlingen, bedrijf, vrienden, vereniging, netwerk, club ... genieten van een niet alledaagse en gezellige rondleiding door onze studio?

Dan bent u van harte welkom om een afspraak te maken voor een CO-CREATION | WORKSHOP.

Bent u op zoek naar een inspirerend project of event? Bent u op zoek naar een workshop? Wilt u samen met uw gasten een kunstproject maken? Heeft u een jubileum, een opening of een bruiloft en wilt u een persoonlijk geschenk geven?

Van inspirerende rondleiding tot workshop, van educatief programma tot particulier of zakelijke event.
Teambuilding, vrijgezellenfeest, schooluitje, kunstweek, inspiratie dag ...

Voor een inspirerend CO-CREATION | WORKSHOP PROJECT passend binnen uw programma of thema, zijn de ateliers van Anne van den Heuvel zeer geschikt. We stellen deelnemers in de gelegenheid om op een laagdrempelige, doch professionele manier kennis te maken met kunst, en het project af te ronden met een succesvol resultaat.

Uw wensen, ideeën èn mogelijkheden zijn de uitgangspunten waarmee een kunstzinnig event tot stand komt. Op maat en op kleur, binnen uw budget, passend bij uw vraag en thema.

Een CO-CREATION | WORKSHOP PROJECT is een unieke manier om samen met alle deelnemers te ervaren dat het realiseren van een kunstproject gegarandeerd inspirerend en succesvol zal zijn.

Het team gaat aan de slag in een ‘pop-up atelier’ op locatie of in één de ateliers van Anne van den Heuvel. Dit kan een 1-daagse, meerdaagse, wekelijks, projectmatig of herhalend event zijn, passend bij de vraag en het thema van uw programma.

Voor een gift aan een bruidspaar, een vrijgezellenfeestje, een jubileum van een werknemer, een teambuildingsessie, een schoolproject of inspiratie weekend

… Een CO-CREATION | WORKSHOP wordt onder begeleiding en samen met de deelnemers ontworpen. Alle deelnemers vormen een tijdelijk ontwerpteam dat gegarandeerd succesvol zal zijn.

Het team gaat aan de slag in een ‘pop-up atelier’ op locatie of in één de ateliers van Anne van den Heuvel.
Anne van den Heuvel draagt zorg voor de perfecte uitwerking en uitvoering op niveau.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden, de workshop wordt in overleg met u samengesteld en u kunt alles vragen.

Zo geeft u persoonlijk een wending aan zowel het event als aan het proces van het maken.

Benieuwd of uw ideeën mogelijk zijn? Wilt u meer informatie?

Bel gerust om te overleggen. Vragen staat vrij! Wij kijken uit naar uw plannen en ideeën ...

Ook op de facebook pagina vind u hier meer over.