ENTHOUSIASTE REACTIES & REVIEWS
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/content/WEEFGOED_43.jpg
ENTHOUSIASTE REFERENTIES, ERVARINGEN, SPONTANE REACTIES VAN OPDRACHTGEVERS, BEZOEKERS, FANS ...

Bent u ook enthousiast? Vertel het ons ... en geef een link of visitekaartje door aan mensen, bedrijven, instellingen, scholen die u een KLEURRAAK interieur toewenst.

Het kunstwerk heeft een sfeerverhogende invloed op mijn huis!

Davy - Rotterdam

Anne van den Heuvel is een kunstenaar die 'non-conform' ontwerpt binnen de kaders van het project. Idee, presentatie en uitvoering zijn telkens weer bijzonder verrassend en van museaal niveau.

Harmen Witte Interieurs

Het kunstwerk van Anne van den Heuvel is niet meer weg te denken uit ons interieur. Voor aan de muur van onze woonkamer zochten wij al geruime tijd naar een kunstwerk met een flink formaat. We zijn erg tevreden met onze keus voor het werk van Anne van den Heuvel. De verschillende vilten blokjes vormen samen een prachtig kleurrijk geheel. Vilt is een mooi materiaal dat veel warmte toevoegt. Ook zijn de akoestische eigenschappen verbeterd.
Met Anne van den Heuvel konden wij vooraf goede afspraken maken, waardoor we wisten wat we konden verwachten. Ze is vriendelijk en klantgericht. Het kunstwerk is daardoor helemaal naar onze smaak gemaakt.

Marieke & Meindert

I was just as curious about you as fellow St. Joost student. You might have taken a year more, by changing your course, but that has paid off ... Beautiful dreams too. I still have contacts with a nice tribe in the Amazon, so when it's time, I'll hear from you!

Daan Zuijderwijk

We waren al een paar jaar op zoek naar een kunstwerk aan de lange witte muur boven onze eettafel. Een kunstwerk overkomt je. Als je er naar op zoek gaat, dan maak je te overhaaste beslissingen. We zagen jouw creaties voor het eerst in september 2016 in het Kruithuis in ’s Hertogenbosch, hele bijzondere weefsels. Dit zou wel eens het moment kunnen zijn om de knoop door te hakken dachten wij.
De voorbereiding was minstens zo boeiend als het uiteindelijke resultaat. Je hebt ons uitgebreid ingelicht over de kunst van het weven en de (on)mogelijkheden van onze wensen.
Met name de sessies bij ons thuis, waarbij je halsbrekende toeren uithaalde om ons te overtuigen van de juiste plek en keuze van de weefsels waren hilarisch.
Uiteindelijk is het resultaat grandioos en zijn we nog steeds blij, maar ook nog steeds verrast, dat we deze keus gemaakt hebben. Het is iedere dag weer genieten geblazen, en het kunstwerk hangt er alsof het er altijd bij heeft gehoord op die plek! Bedankt dat je ons hebt meegenomen in jouw enthousiasme.

Jos en Bernadette Kop

Developing an artwork with artist Anne van den Heuvel and Harmen Witte was truly inspiring.

Anneke and Wim van Aalst

Wat geweldig en gezellig Anne, jij terug in ons durpke. Ik zag het artikel in de krant en was je meteen komen opzoeken, maar ik besef dat je niet elke dag 'open' bent! Ik volg je stap voor stap op facebook en ik kom gauw eens langswippen en bijbuurten. Groetjes

Miranda

Wat zijn we blij met het prachtige kunstwerk!
Het hangt prachtig in ons restaurant zodat onze gasten er dagelijks van kunnen genieten. Met dank ook aan de Stichting Vrienden van de Dennenheuvel die ons dit prachtige werk geschonken heeft.
Je hebt vast al van meerdere kanten gehoord maar toch: ik vind je kunstwerk wandkleed echt prachtig. Nog mooier dan ik van tevoren had bedacht. Het voegt letterlijk en figuurlijk kleur toe aan Dennenheuvel en ik denk dat het eten in het restaurant er nog lekkerder van gaat smaken.
Met vriendelijke groet,
Jan Leo van Deemter | Directeur-bestuurder
Dennenheuvel | met zorg actief revalideren

Jan Leo van Deemter - Dennenheuvel | met zorg actief revalideren

I’m looking at the artwork you made for us, I’m still really happy with it.

Jeanette

Per toeval vonden we de kleurrijke site van Anne en het ‘pakte’ ons direct. We waren al tijden opzoek naar een groot en kleurrijk kunstwerk voor aan onze grote witte muren.
De totstandkoming van het werk was op zich al een leuk proces, waarbij we heel fijn hebben samengewerkt met Anne. Allereerst zijn we bij Anne thuis geweest, wat eigenlijk al een klein museum is, om te kijken naar de verschillende mogelijkheden. Daarna is Anne bij ons thuis geweest om op basis van de lichtinval en beschikbare muren de beste plek te adviseren. Erg handig voor de definitieve keuze waren de toegezonden foto’s van onze woning waarin het kunstwerk er al in gefotoshopt was.
Het laatste stuk van het kunstwerk moet door Anne op locatie worden gedaan, erg leuk om dan een ruimte in een paar uur tijd compleet te zien veranderen.
En nu het er eenmaal hangt zijn we heel blij. Het kunstwerk geeft ons huis een leuk en kleurrijk verrassingseffect. De zachtheid van het materiaal is een leuk contrast met onze hoge muren en open ruimte. We krijgen ontzettend veel enthousiaste reacties en bovenal zijn we zelf heel erg tevreden, trots en enthousiast!

Ingrid & Joost

De details, daar gaat het om! Je bent in staat om een prachtig kunstwerk te maken. Maar wat het bij jou altijd bijzonder maakt is, dat je de details tot het eind toe weet vast te houden. Geduld en precisie zijn voor jou normale uitgangswaarden geworden. God, wat een werk! En heel origineel!

Jos & Bernadette

Prachtig Anne! Ik vind het super gaaf zeg, het kunstwerk wat je in Groningen gemaakt hebt! Vooral al die details. Erg mooi. Totaal anders zo zonder kleur en toch ingetogen uitgesproken. Ben zelf ook gek op al die haakwerkjes uit grootmoeders tijd. Leuk om te zien hoe ze zo verwerkt worden tot iets heel anders, maar ook weer erg mooi!

Marije Lamers

Prachtig Anne,
Ik vind het echt heel mooi wat je in Groningen gemaakt hebt. Het is echt prachtig en hier zitten ongeloofelijk veel uren werk in. Ik snap dat je hier maanden mee bezig bent geweest! Alle details zijn heel verfijnd maar het resultaat is dan ook schitterend!

Indigo Nagels

Ik vind het supergaaaaf!!!! Ik dacht eerst dat het klei was. Wat een monnikenwerk helemaal van textiel! Ik vind het heel mooi wat je in Groningen gemaakt hebt!

Marielle Lam

Haha nu heb ik je zojuist weer eens in het echt gezien op tv in de aflevering... wat een mooi plan om te gaan internationaliseren. Dat gaat vast lukken, heel veel succes!

Danielle

I will not bore you with what feelings and needs I experience when I look at your work....

Waauuuuwww, magnifiek, echt geweldig Anne!! Wat een fantastische boom!!! En leuk net even die kleuraccenten bij de vogeltjes en het meisje op de schommel! Prachtig, het blijft boeien al die verschillende details en werkvormen. Het onderste stukje van de boomstam vind ik ook heel mooi, ook dat het zo net over de plint valt!

Renske

You are in a good and powerful stage in life and I am particularly interested in how you approach everything from your feelings. Thank you for the explanation and tour of your enthusiastic assistants. LINK TO ASSISTANTS

Very beautiful - articulate - imagine - interwoven - thank you Anne!

-

Goedemorgen ... Anne wat geweldig, dit is het werkstuk waar je het over had de laatste keer dat we elkaar hebben gezien. SUPER !!! Wat zullen de opdrachtgevers blij zijn met wat je in Groningen hebt gemaakt. Supermooiiii, oma leeft voort in jou werk. Je bent een kunstenaar en kunstenmaker!!!!

A3 | Galerie van Nature

Hallo Anne. Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de geweldige verjaardag die mijn gasten en ik mochten beleven in jouw atelier. Een duizendpoot en heel gedreven, zo heb ik het ervaren, een kunstenaar die de wereld kleurrijk maakt, waar je vrolijk van wordt en die mij geïnspireerd heeft ook weer door te gaan met mijn creativiteiten.
Inmiddels heb ik van enkele gasten enthousiaste mailtjes ontvangen, vooral het kleurrijke in je werk en de lunch heeft iedereen erg aangesproken. Een geweldig concept waar meer mensen van moeten genieten. Ik zal het anderen aanbevelen en reclame voor je maken.Ik had al met mijn buurvrouw, die er helaas niet bij kon zijn, afgesproken het weekend van de atelierroute in 's-Hertogenbosch je atelier te bezoeken, maar na afgelopen donderdag doe ik het zeker dus nog 'n keer over.
Ik heb vast niet alles gezien en anders wil ik er wel nog eens van genieten.Bedank ook je medewerkers voor de goede zorgen en de bijzondere lunch.Tot ziens en hartelijke groeten.

Annette

Goede morgen Anne, wat heb jij hard gewerkt! Ik vind het kunstwerk wat je in Groningen hebt gemaakt heel bijzonder en schitterend! Ik denk dat het in het echt nog mooier is. Het zijn stuk voor stuk kunstwerkjes!

Leny de Vos

'Dag Anne,we zijn super blij met het kunstwerk op onze ronde wand... Het is opwekkend om er langs te lopen en als je je wat down voelt ga je er voor staan en dan doen de prachtige kleuren de rest. Het moest zo zijn!! Ben er erg erg blij mee en het zal ons inspireren! Zonnige groet,

Mariette Klerks

What an amazingly beautiful things you make !!!! Can I take a closer look at that somewhere? See you soon with the Republic? The sun is still shining often with us! Greetings to Indigo, bye ...

-

Heel mooi Anne!
Zoiets had ik van jou nog niet gezien. Je bent wel aan het ontwikkelen. Nu eens wat minder kleur, maar door het reliëf komt de "tekening" prachtig tot zijn recht aan de wand.

Cor van de Mispel

Wat gaaf! En zo anders. Mooi die details ook. Te gek als je zo mag en kan werken!

Freekje Vervoort

Wat een actie op de vroege morgen. Wat een spannend materiaal gebruik en wat een verwennerij om zo iets op je muur te krijgen!

Milou Hermus

Anne bedankt voor het geweldige project wat je met onze leerlingen heb gerealiseerd. We hebben een prijs gewonnen in het Museum , fantastisch!

't Schrijverke

Echt prachtig Anne!! En wat een werk!!!!! Echt een kunstenares!!! Heel mooi al de detail foto's! Het is echt een geweldig mooi kunstwerk wat je in Groningen hebt gemaakt!

Diane van Houts

Wauw!! Dat ziet er ingewikkeld uit. Jeetje wat een toewijding en passie zit daarachter!

Matty van Nika

Wat ben je veelzijdig! Echt een immens kunstwerk, wat een raffinesse en detail. Geweldig. Daar kan je uren naar kijken. De perfectie is een constante. Chapeau voor jou! Xx

Sigrid Remrev | Galerie de Ruimte

Naked for Love ... we zijn erg blij met het kunstwerk :-)

Marjon

Hi Anne. Thanks for the nice tour tonight in your house. I am very impressed with what you make. Good luck with your work and I definitely intend to walk in again during an open day.

Elly Dekker

Stralende Anne! Je auto zag ik vaak bij de Vrije School! Dat blik van je ving mijn blik ... Rixt stuurde mij een sms over jouw tentoonstelling. En vol enthousiasme kwam ik, en kwam het in me. De warmte, het vuur, kleurvolheid, en samen met Madi-uit Noord Groningen- kwam ik samen naar jou ... en nu weg van jou en je creaties. Tot gauw :-)

Jook

We are so happy with the beautiful work of art!
It hangs beautifully in our restaurant so our guests can enjoy it on a daily basis. Thanks to the Stichting Vrienden van de Dennenheuvel who have given us this wonderful work.
You have probably already heard it from several people but still: I like your work, the wall carpet is really beautiful. Even more beautiful than I had figured out in advance. It literally and figuratively adds color to Denneheuvel and I think the food at the restaurant will even be more delicious.
Best regards,

Jan Leo van Horn | Director-Denneheuvel| with active rehabilitation care.

Anne is een creatieve, met de klant meedenkende professional. Haar adviezen getuigen van een grote mate van creativiteit en originaliteit. Haar gebruik van kleurtechnieken is verrassend. Anne's advies om met supermatte kleuren te werken, leverde een prachtig en stijlvol resultaat op.

Wim Vrolijk

Dag Anne. Ik zit op de bank naar het kunstwerk op de muur te kijken en ben nog steeds blij met wat je voor ons gemaakt hebt.

Jeannette Verdonk

Lots of inspiration to be continued in Mol. Thank you!

Dear Anne, I have now seen your work in different places. It continues to surprise. You also give color a new dimension. Greetings.

Amazingly beautiful! And so many possibilities. Thank you.

Ans Peijnenburg

Lieve Anne. Het was een zeer inspirerende rondleiding met alle vrouwen van onze instantie. Ik heb bewondering voor je creativiteit en je werk. Voor de toekomst wens ik je alle goeds, rijkdom en inspiratie. Dank voor deze leuke en mooie ervaring.
Om tae tuttare tare soha ...

Lilian

We genieten enorm van jouw prachtige vilten kunstwerk. We (jij dus) krijgen veel complimenten, mensen zijn onder de indruk! In de woonkamer is het geluid een stuk beter en de uitstraling is warmer, gezelliger geworden! Nogmaals bedankt voor jouw geweldige bijdrage daaraan!

Titia & Johan

Wat een vrolijke, kleurrijke stijl! Je maakt sfeer in elke omgeving. Veel succes met het verder creeëren en het geven van inspiratie-rondleidingen.

Maroeska

What a beautiful colorful home-studio. It gives inspiration. Thank you for your hospitality.

A new discovery for me! How colorful can something be! Good luck with everything, it was a lot of fun :-)

Anne is creative and professionally thinks with her clients. Her advices show her creativity and originality. It’s impressive how she uses all different colours. Her advice to work with matte colours got us beautiful and stylish results.

Wim Vrolijk

Hallo Anne, leuk om elkaar op deze open atelier dag te ontmoeten. Ik had al een paar keer via gezamelijke opdrachtgevers en kennissen van je gehoord. Erg leuk! Ik ben vol inspiratie weer door jou. We gaan snel samen eens een hoop leuke ideeën bespreken :-)

Wendy Schoenaker (decorateur)

Zo mooi! Mooie meisjes (maken) mooie dingen (los) ...

Huib

What a nice plan to go international, I’m sure it will work out really well!

Danielle

I found myself pretty cheeky this morning but I'm so happy with it !! (with your color rain jewelry!) I can wear it in many different ways and it is still very hot. I wear a lot of plain clothes so it can be used everywhere. I still have the jewelry every day, it's just that little bit of joy that I need now with this rotten weather! And if I do not wear it then it fits beautifully in my interior. Have a nice day!

-

Hi Anne. Beautiful Wonderful Beautiful! I want to write more, but I'm too impressed. Thanks for the inspiration! Greetings from just a visitor to the Open Atelier Route Empel. Open Atelier Route Empel

Met het wandkleed werk OPTIMISM is de inrichting van mijn appartement dan eindelijk af. Het kunstwerk past zowel bij mij als bij de kleuren in het appartement. De kleuren en met motief heeft Anne bepaald op basis van de bestaande inrichting, lichtinval, etc. Het thema zegt iets over hoe ik in het leven sta en voor gasten altijd een mooi moment om te delen. Het wandkleed heeft hiermee in korte tijd heel veel emotionele waarde voor me gekregen en dat vind ik zeer bijzonder als een kunstenaar dat kan bewerkstelligen. Een goed kunstwerk kan ook alleen tot stand komen indien een kunstenaar goed kan inleven en luisteren naar de wensen van zijn of haar klant. Anne is hier erg goed in en ik beveel haar dan ook van harte aan indien iemand toe is aan een kunstzinnige stap in zijn leven!

Hans Minnaar

De kleuren zijn geweldig Anne en het is mooi en prettig om in vogelvlucht te zien wat er allemaal met textiel kan. Super rondleiding gehad van je assistente. Het was een supermiddag. Dank voor alle inspiratie!

Liesbeth

Het was bijzonder mooi om je aan het werk te zien. Ook alles er omheen was geweldig! De atmosfeer, de ruimte, mensen, machines en jou vooral! Bedankt!
Ik wil nog een keer zeggen dat ik je zo mooi vond aan het werk. Het is mooi als je iemand in zijn kracht kan zien, ik zal ook nog meer van je creatie genieten daardoor. De liefde voor je werk en jou als mens groeit daarmee ... Groeten vanuit Italiaans Hemelniveau.

Gerard Metz

Colorful, surprising, inspiring and unexpected!

Monique

Wij zijn blij met ons nieuwe kunstwerk “Acoustic Couture”. Samen met Anne is het op maat gemaakt. Daarbij werd het kleurenpalet zo uitgekozen dat er verbinding komt met de andere kleuren in de woonkamer, hal en tuin. Anne is iemand die onze wensen dus op waarde weet te schatten en kan met haar creatieve inslag er iets moois van maken. Het is leuk om de opbouw van het kunstwerk mee te maken. Spannend om te zien hoe Anne, blokje voor blokje, het uiteindelijke kunstwerk op de muur tovert. Een prachtig eindresultaat!

Aafje & Arther

Het samen ontwikkelen van het kunstwerk met kunstenares Anne van den Heuvel en Harmen Witte was inspirerend.

Anneke & Wim van Aalst

Jouw kleurrijke groet is enorm inspirerend, verrassend en met liefde gemaakt!

Monique

hartstikke mooi - verwoorden - verbeelden - verweven - dankjewel Anne

Gaby

We greatly enjoy your beautiful felt artwork. We (you) get many compliments, people are impressed! In the living room the sounds have significantly toned down and the appearance has become warmer, more cozy! Thank you again for your great contribution!

Titja en Johan

Ik heb jouw site bekeken en wil je zeggen dat ik die fantastisch vind. Jouw statements daar kan ik achter staan en de kleuren werken op mij inspirerend! Hartelijke groeten

Ellen Wellenstein - Gemeente 's-Hertogenbosch Afdeling Bouwhistorie, Archeologie en Monumenten

Anne, heel interessant, kleurrijk, eigentijds en van alle tijden!

Jeanne Robeerst

We were very impressed with your studio and showroom. Superb all those colors. It is also nice to see that you are not only extremely creative, but that you also manage to deal with it in a businesslike way. Thank you for your enthusiastic tour. We will definitely come back to you.

Diederik

It was wonderful to come into your colorful world after that long journey and to meet you and Indigo!

Ellen Gonggryp

Ik ben erg onder de indruk van je werk en de ruimtes. Geweldig om te zien wat kleuren doen. Bedankt om het binnen laten kijken en jullie enthousiaste ontvangst & tekst & uitleg.

Ruuda den Otter

Wat een waanzinnig mooie dingen maak jij!!!! Kan ik dat ergens eens van dichtbij bekijken? Tot snel bij de Republiek? De zon schijnt nog vaak bij ons! Groetjes aan Indigo, bye ...

Noå van de Velde

Ik vond mezelf aardig brutaal vanmorgen maar ik ben er zo blij mee!! (met je kleurenregen-sieraad!) Ik kan het op allerlei verschillende manier dragen en het is nog heel warm ook. Ik draag veel effen kleding dus het kan overal op en bij. Ik heb het sieraad nog iedere dag om, het is net dat beetje vrolijkheid dat ik nodig heb nu met dit rotweer! En als ik het niet draag dan past het prachtig in mijn interieur. He fijne dag!

Danielle Wanders - praktijkbureau

Anne thank you for the great artwork you made with our students. We won a prize at the Museum, fantastic!

't Schrijverke

Amazingly beautiful, so colorful to be cheerful and stay cheerful:-) Thanks!

Super Interesting tour! I would like to receive some information about a tour with the students.

Very nice to be able to admire in real life what I once saw in the newspaper. Such beautiful colors. LINK TO NEWSPAPER

Dear Anne. It was a very inspiring tour with all the women of our institution. I admire your creativity and your work. For the future, I wish you all the best, wealth and inspiration. Thank you for this nice and beautiful experience.
Om tae tuttare tare soha ...

Lillian

...wwwwwwwwwaaanzinnig die muur van jou!

Matthijs

Anne, thank you for the tour. Super beautiful! You also give me inspiration and energy! Good luck with your work and your serendipity line!

You dance and you jump ... and just like you, the colors are still jumping off my screen ... wow!

Beste Anne, geweldig en kleurrijk en heel verrassend zoveel kleuren bij elkaar en toch rustig en wat een geweldige mozaieken, van vilt en van glas !

Ellen Broeren

Anne. I am completely impressed from bottom to top with the use of color and the material applications. What a treat to be able to come to you, and what a celebration it will be to live and work here. Thank you for your fantastic tour and delicacies.

By coincidence we found the colorful website of Anne and it drew our attention immediately. We were looking for a large and colorful artwork to hang on our huge white walls.
The emergence of the work was in itself a fun process, we worked quite nicely with Anne. First of all, we have been at Anne’s home, which is actually more like a small museum, to look at the various possibilities. After that Anne visited our home with us to see what looked best based on the lighting in our house. She photoshopped some artworks in our house to give in an impression of what it would look like.
The last part of the artwork we wanted had to be done on our location by Anne, very nice to see a space change in a few hours. Once it was finished we were very happy. The artwork gives our home a fun and colorful effect. The softness of the material is a nice contrast with our high walls and open space. We get a lot of enthusiastic responses and, above all, we are very very pleased, proud and happy!

Ingrid en Joost

Hi dear Anne! Another party to be immersed in your color world!

Carola

I have looked at your site and I want to say that I think it is fantastic. I support your statements and the colors are inspiring to me! Kind regards.

Ellen Wellenstein

Thankyou Anne, the artwork looks amazing, and I’m impressed with the great philosophy you’re working with.

Koenraad Ruijter

Naked for love… we are very happy with your artwork!

Marjon

Wat een mooi kleurrijk huis-atelier. Het geeft inspiratie. Dank voor jullie gastvrijheid.

Marja

Ik zal je niet vervelen met welke gevoelens en behoeften ik ervaar als ik naar je werk kijk.
Maar … wauw, erg mooi. I'm deeply impressed!

Jules Janssen

Hi Anne, we are very happy with the work of art on our round wall ... It's nice to walk by if you feel a little down, just look at it and the colors will do the talking. It was meant to be!! I'm very happy with it and it will inspire us! Sunny greetings.

Mariette Klerks

With the wall carpet OPTIMISM, the interior of my apartment is finally complete. The artwork fits both me and the colors in the apartment. The colors and motifs have been determined by Anne based on the existing decor, lighting, etc. The theme says something about how I live and when I have guests it always creates nice moments to share. This has resulted in a lot of emotional value for me in a short period of time, and I think it’s very special that an artist can get that going. A good work of art can only be achieved if an artist can understand well and listen to the wishes of his or her client. Anne is very good at this and I recommend her if anyone is looking for some more art in their life!

Hans Minnaar

You have made a beautiful colorful whole. I feel right at home! A pleasure for all senses. Thank you!

Jouw kleuren doen mij denken aan Mexico en Yucatan

Schotanus

Anne's day. You are such an admirable woman! You have so much creativity in you and your appearance and the quick and spontaneous contact that I have had with you, SUPER! Last Saturday I spent with you and Jo Egelmeers, she cycled specially with us to bring me to you. She had said nothing too much, You must see this !! I hope to be able to visit you again, and wish you every success for the future. With kind regards.

Een prachtig kleurrijk geheel heb je ervan gemaakt. Ik voel me direct thuis! Een genot voor alle zintuigen. Dankjewel!

Liesbeth Slangen

Echt hééééél erg mooi en kleurrijk!
Geef je ook workshops?

Henny Coppens

'Dank je wel Anne, het kunstwerk ziet er geweldig uit, en er zit ook een goeie filosofie achter.'

Koenraad Ruijter | Centraal Kantoor Zandbergen Jeugd en Opvoedhulp

Anne is a creative, customer-minded professional. Her opinions testify to a great deal of creativity and originality. Her use of coloring techniques is surprising. Anne's advice to work with super matte colors produced a beautiful and stylish result.

Anne, very interesting, colorful, contemporary and of all times!

Veerle Draad

How amazing!!!! So colorful. So versatile! Everything radiates so much energy. We are very impressed. Thanks for the hospitality and tour!

Indrukwekkend wat hier allemaal te zien is! En het geluiddempende effect goed voelbaar. Hartelijk bedankt voor de rondleiding en lekkernijen.

Wim & Petra van Kessel

Hier wordt ik super blij en enthousiast van. De energie krijg ik hier vanzelf! Leuk om te mogen kijken en wellicht kom ik nog een keer genieten. Groetjes!

Rafael & Roger & Allart

Ffffffffffffffffffffffffffabulous! Thanks Anne

Anne van den Heuvel is an artist who designs ' non-compliant ' within the framework of the project. Idea, presentation and implementation are particularly surprising and of museological level.

Harmen - Witte Interieurs

Geweldig mooi, zo kleurrijk om vrolijk van te worden en blijven :-) Bedankt!

Liesbeth Aalsma, Lennard en Merel

We zitten te genieten van de kleden. s'Avonds ook erg mooi. Voor ons helemaal geweldig. Leuk dat we een 4-tal echte Anne van den Heuvel's ook na jaren nog in onze hal en living hebben hangen.

Christel & Eugene Haarmans

Erg leuk om datgene wat ik ooit in de krant zag, nu in het echt te kunnen bewonderen. Wat een geweldig mooie kleuren. LINK NAAR KRANT

Mieke Verheijen

Heel mooi, kleurrijk en inspirerend!

Joanne & Edwin

Hi Anne! I was very impressed with your work, really beautiful. Have been wearing your dress with great pleasure and the reactions were equally fun!

Sasha van der Voorn

Happy! Happy! Happy! You just have to be happy with this tour! Magnificent!

Aarts Roeters

We have experienced it as very inspiring, your open studio day! You
make beautiful things....

Heel fascinerend en kleurrijk, ontzettend mooi! Bedankt voor alle informatie en jullie gastvrije ontvangst.

Marianne van Mierlo

Heel mooi en kleurrijk, te gek!

Twan en Ans

Anne heeft ons geadviseerd bij de kleurstelling en inrichting van ons huis, kantoor en onze professionele trainings-/vergaderruimte. Ze houdt goed rekening met onze smaak en de gewenste uitstaling, daarnaast heeft ze tijdens de drukte van de verbouwing heel wat zorg uit handen weten te nemen. Anne in het kort: meedenkend, hulpvaardig, professioneel, praktisch en met humor. We krijgen regelmatig complimenten over de kleurstelling en aparte details, zowel vrienden als zakelijke klanten, waaronder architecten

Karlijn Vrolijk

Smiling mouth on shivering lips. What a party. Your whole house, every corner, every spot, and what beautiful luminaires you have in your collection. Thank you for letting me have a look around.

Amazingly BEAUTIFUL work and so many possibilities. Thank you!

Your ‘colorful greeting’ is really inspiring, surprising and made with love!

Monique

Lachende mond op sidderende lippen. Wat een feest. Je hele huis, elk hoekje, elk plekje, en wat een prachtige armaturen heb je in je collectie. Dank dat ik heb mogen kijken.

Karen de Jong

Wat geweldig!!!! Zo kleurrijk. Zo veelzijdig! Alles straalt zoveel energie uit. Wij zijn erg onder de indruk. Bedankt voor de gastvrijheid en rondleiding!

Hans en Dorothé Wagemakers

Anne. Ik helemaal compleet van onder tot boven onder de indruk van het kleurgebruik en de materiaaltoepassingen. Wat een feest om bij jou te mogen komen, en wat een feest zal het zijn om hier te mogen wonen en werken. Bedankt voor jullie fantastische rondleiding en lekkernijen.

Monika Verlaet

I’m looking at the artwork you made for us, I’m still really happy with it.

Jeannette Verdonk

What a beautiful bathroom full of beautiful mosaics, what a job! My compliments. the whole house and your studio and office are beautiful - what a beautiful color! Thank you for all your explanation and the openness to show and tell everything. Too bad you were not there Indigo. Greetings from Atreyu too.

Hello Anne, nice to meet you at this open workshop today. I had heard from you several times through joint clients and acquaintances. Very nice! I'm full of inspiration because of you. We will certainly discuss a lot of nice ideas soon :-)

Wendy Schoenakker

Heel inspirerend werk waar ik vrolijk van ben geworden. We komen zeker nog eens kijken.

Truus Pennings

Geweldig MOOI werk en zoveel mogelijkheden. Dankjewel!

Ans Peijnenburg

Schat je bent geweldig ! Maar dat wist je al :-)

Jelle

We really enjoy the dress. Even very beautiful in the evening. Great for us. It's nice that we still have four of Anne van den Heuvel's real hangings in our hall and living room after years.

Dankjewel voor jullie gastvrijheid. Heel inspirerend voor mij. Voor jullie heel veel succes.

Trees Prikckaerts

Wat een mooie en geweldige bijzondere projecten en ontwerpen.

M. van de Tillart

Beste Anne, ik heb je werk nu op ver-schil-len-de plaatsen gezien. Het blijft verrassen. Ook geef je kleur een nieuwe dimensie. Groetjes.

Jenne

Je staat op een goede en krachtige manier in het leven en ik vind het bijzonder hoe je alles omzet in je gevoel. Bedankt voor de uitleg en rondleiding van je enthousiaste assistentes. LINK NAAR ASSISTENTES

Hilly

So nice to have you back in our village! I saw an article in the newspaper and came to see you immediately. I realised you were not open everyday. I follow your every move on Facebook. I will visit you soon so we can catch up!

Miranda

... and your work can not be captured in words ... despite all the colors! When are you coming to my hall? I need something special ;-)

Gerard

Wat een mooie badkamer vol met prachtige mozaïeken, wat een klus! Mijn complimenten. het hele huis en je atelier en kantoor is mooi - wat een kleurenpracht! Bedankt voor al jullie uitleg en de openheid om alles te laten zien en te vertellen. Jammer dat jij er niet was Indigo. Groetjes ook van Atreyu.

Marianne

Veel inspiratie opgedaan om in Mol weer verder te gaan. Dankjewel!

Maria

Dear Anne, amazing and colorful and very surprising, so many colors together and yet quiet and what a great mosaic, felt and glass!

-

Thank you for your hospitality. Very inspiring to me. I wish you a lot of success.

Never knew that there was so much color behind the front door! Magnificent! Especially the wall hangings!

Very inspiring work that made me happy. We will definitely come back.

Nooit geweten dat er achter die voordeur zoveel kleur zat! Prachtig! Vooral ook de wandkleden!

Lies

Waaaaaaaanzinnig! Bedankt Anne

Norbert van Geijn - inter action designer

Such a happy an colourful style! You create a mood in every room. I wish you lots of luck with creating and giving inspiration

Maroeska

Anne advised us on the color and layout of our house, office and our professional training / meeting room. She takes good account of our taste and the desired appearance, and during the hustle and bustle of the renovation, she managed to take some work off our hands. Anne in brief: thinking along, helpful, professional, practical and with humor. We regularly receive compliments about the color scheme and separate details, from both friends and business customers, including architects

Your house is like a showroom, there is something hanging or laying everywhere, and it gives you lots of inspiration!

Danielle

Thank you Anne, the artwork looks great, and there is also a good philosophy behind it.

Very fascinating and colorful, incredibly beautiful! Thank you for all the information and your welcoming reception.

Honey, you're great! But you already knew that :-)

Radiant Anne! I often saw your car at the School! ... Rixt sent me a text about your exhibition. And I came full of enthusiasm and the warmth, the fire, the color got to me. Together with Madi-from North Groningen- I came to visit you ... and now leaving you and your creations again. See you soon :-)

Such beautiful and amazing special projects and designs.

Anne, I am totally impressed by the use of color and the use of materials!

Monika Verleat

This makes me very happy and enthusiastic. The energy I automatically get here ! Nice to be able to watch and maybe I'll enjoy it again. Greetings!

Een nieuwe ontdekking voor mij! Hoe kleurrijk kan iets zijn! Succes met alles, het was genieten :-)

Rinie

Superinteressante rondleiding! Graag ontvang ik wat info over een rondleiding met de studenten.

Ria van der Dussen (ROC Tilburg-Mode)

Anne, bedankt voor de rondleiding. Supermooi! je geeft mij ook weer inspiratie en energie! Veel succes met je werk en je serendipity lijn!

Maud en Petra

Impressive what can be seen here! And the sound-absorbing effect is easy to feel. Thank you very much for the tour and treats.

Je danst en je springt ... en net zoals jij springen de kleuren nog steeds van mijn beeldscherm af ... wauw!

René

Dag Anne. Wat ben jij een bewonderenswaardige vrouw! Wat een creativiteit heb je in je en je uitstraling en het vlugge en spontane kontakt dat ik met je mocht hebben, SUPER! Afgelopen zaterdag was ik bij jou samen met Jo Egelmeers, zij fietste speciaal met ons mee om me naar jou te brengen. Ze had niets te veel gezegd, Dit moet je gezien hebben!! Ik hoop nog eens bij je langs te mogen komen, en wens je alle succes voor de toekomst. Lieve groet.

Thea van Kemenade

Hi Lieve Anne. Wééér een feest om even in jouw kleurenwereld onder te duiken! Dank voor de rondleiding ... en blijf de wereld mooier kleuren!

Carola - Indigo Wereld

Hoi Anne. Prachtig Prachtig Prachtig! Ik wil wel meer schrijven maar ik ben veel te veel onder de indruk. Bedankt voor de inspiratie! Groetjes van zomaar een bezoeker van de Open Atelier Route Empel. Open Atelier Route Empel

Mariel

Geweldige sfeer en inspirerende omgeving. Heel mooi werk. Bedankt voor het laten genieten van ons allen. Veel succes.

Alinda

Bedankt voor explosie van creativiteit

Maria

Thank you for the explosion of creativity

Hey Anne! Of course I snooped around your website again, but what a special person you are! It is great to see that passion and feeling come together! You have a precious gift Anne and you use it in a beautiful way. Well, that’s enough compliments to you! Enjoy it! I definitely want to come and see all your beautiful work again! And I'd love to hear from you and how you and Indigo are doing! … magnificent! You are an amazing woman !!

Ans van Eggelen

Hallo Anne. Wat maak je een bijzonder werk! Dat het bestaat! Voor ieder wat wils en heel persoonlijk, echt super.

Femke Siebelt

... and I'm going to save for a tapestry ;-).

Alina

Wow what a woman ... in your red diamond dress with green snakeskin boots ... Do you drink diesel instead of water, or does petrol flow through your veins? I must honestly admit that it would indeed be useful if you really have a bus to fit in those beautiful works of yours ... but if such a bus is long enough for everything you make ... I doubt it, chuckle . What a great job and huge and grand! Success with it, color bomb!

Max

Vrolijk, blij, inspiratie, optimisme, alles in overvloed! Zeker tot ziens!

Caroline Christel Jolijn

Heel mooi en gezellig, ik ben er helemaal weg van.

Marian Bijen

Hi Anne! What a wonderful enthusiasm you have! It is very contagious !!
I thought it was great to see your work and thank you for your warm welcome.
Really great to work with you. I'm really looking forward to it.

Annika Damsten

Great atmosphere and inspiring environment. Very nice work. Thank you for letting us all enjoy. Good luck.

-

Bedankt dat ik al dit moois mocht zien! Ik ben heel erg onder de indruk van zoveel creativiteit. Met vriendelijke groet ...

Annemieke van Mil

Fantastisch Anne! Ik wordt er blij van. Indrukwekkend hoe je teksten verweefd !

Mariel Lam (grafisch ontwerper)

Blij! Blij! Blij! van deze bezichtiging wil je wel blij worden! Prachtig!

A. Aarts Roeters

Prachtig om je werk te zien en te beleven!

Anne-Marie Verlouw

Geweldig, die uitspatting van kleuren! Ik word er erg blij van!

Marloes v Houtert

Ik vind het mooi

Fenna (7 jaar)

Hi Dear Anne. Another party to be immersed in your color world! Thanks for the tour ... and continue to color the world more beautiful!

Hi Anne. You make such special artworks! I didn’t know this existed! Something for everyone and very personal, really great.

I experienced the internship at Anne as a versatile, fun and educational, where I gained a lot of experience with many different materials, fabrics and techniques. Anne works accurately and I have learned to guarantee the quality. Now that we are ready, I look back on a beautiful internship. The cooperation went well, we worked hard and laughed hard. Anne is a strong, independent woman and is positive in life. In her own Anne-way. This helps me to be stronger and more independent, in my own way. More positive in life. For me that is still the biggest learning experience during this internship. Thank you!

Gertrude Duijser

I just want to know that I just happily roamed around on your website and admired your products. How amazingly versatile & colorful. Just to get a good sense of it! It was fun and inspiring to finally meet you on Friday. You have a nice company, make beautiful products - you are truly a woman with FIRE.

Erna van Poppel

Overdonderende kleuren & stijl ...

Pinky

AMAZING! It’s like a candy shop filled with color and fabrics.

Anita Pauwels

Wat een fijne rondleiding, wat een super huis en wat een pracht aan kunstwerken om warm van te worden ...

Anny

Hallo Anne. Wat mooi allemaal, geweldige ideeën, kleuren en ontwerpen. Prachtig om te zien tijdens de rondleiding.

Els Entrop

Prachtige kleuren, bijzondere ontwerpen, heel sprankelend, jullie allemaal, en jullie mooie kunstwerken en mozaieken.

Tiny van Geel

Verrassend mooi. Optimistisch wordt men ervan.

Allain

Een echte aanraden om met een groep studenten, vriend(inn)en, kinderen een middagje in jouw atelier door te brengen. Bedankt voor je openheid. Het is overweldigend, prachtig en fijn voor het oog en het oor.

Maria

Leuk om je werk eens met eigen ogen te zien. De kleuren komen veel intenser over dan op de website. Mooie, originele combinaties die als geheel overkomen.

Gwendolyn

Hey! What a wonderful job !!! Wonderful to watch !!!

Judith Koops

I want to tell you that I like your work very much. The colors really touch you! And the textile looks so beautiful! I admire your versatility and your work ethics. Greetings from the music class teacher of your son Indigo :-)

Annelies Tijsen

The Most Beautiful House in the Netherlands

Resy Kemperman

Zaterdagmiddag: geweldig en kleurrijk! Fantasievol en fantastisch!

Jochem

Every time a gift when I open my mail and see a new design for our 6 rugs! You are so energetic!

Nanja Morlog

I want to let you know that we are super happy with it and that the tapestry turned out just as we expected!

Babette & Tom

Cheerful, happy, inspirational, optimistic, everything in abundance! Definitely see you!

Wat GEWELDIG om jouw werk eens in het echt te zien!

Hans

I am, of course not allowed to judge but I think it is beautiful what you make.

Erik van der Ham

Hey Anne. Already recovered from the Open Atelier weekend? Super nice wall hangings! And a nice tour. With kind regards ...

Toon

Hi Anne, I bought the Flair and read your article, looks good! 5 pages full of color and inspiration! LINK ARTICLE FLAIR

Wat een ervaring! Het is overweldigend van kleur en vakmanschap. Ik heb ervan genoten!

Cobie

I am so delighted, excited and enthusiastic! With admiration and amazement I have looked at your photos and I have been touched and enchanted, because at the same time they exude serenity, simplicity, originality and a lot of beauty. Woooow! The photos and your work fulfill so many needs, but the fact that you are going to realize your dream is a source of inspiration for me. I feel stimulated. Beauty, harmony in color and authenticity I see very strongly in your work. It makes me happy. Feel fascinated. It seems such an inexhaustible source that you can always draw on. (nice assumption !!)

Maria Zegers

Wow what a woman ... in your red diamond dress with green snakeskin boots ... Do you drink diesel instead of water, or does petrol flow through your veins? I must honestly admit that it would indeed be useful if you really have a bus to fit in those beautiful works of yours ... but if such a bus is long enough for everything you make ... I doubt it, chuckle . What a great job and huge and grand! Success with it, color bomb!

Wat een kleurrijk geheel. Erg origineel en het maakt blij!

Hilde & Tineke

Very nice and cozy, I'm absolutely crazy about it.

Hey Anne, I keep thinking your colorful greeting is funny with such black creations :-)

Erland

Heel interessant! We hebben veel gezien wat voor ons onbekend was.

A. Boom

Kleurrijk!
Verrassend!
Inspirerend!
&
Onverwacht!

Monique

Very inspiring.

Immy Beijel

Hi Anne. You make beautiful work, and really colorful! Good luck and thanks :-) Greetings!

John Broos

Inspiring and beautiful! Handsome and special! You as well as your work :-)

Anneke van de Biezen

Hi Anne, you make a beautiful product! I am really impressed!

Inti Knitwear

Great to even come to someone with so much color in their house! My compliments for your dazzlingly beautiful work and surprising ideas. Wishing you all the luck!

Mariola Verdonk

Verrassend, kleurrijk, inspirerend en ook super mooi! Veel succes nog en bedankt voor de rondleiding en de gastvrijheid!

Ankie & Marcel

Ik ben overweldigd door kleur

Hein en Jet

Wat een feest!

Yolanda

You have it all together again! Fantastic work, unstoppable ambition, palace of a Pippi-Longstocking house full of art and beautiful stuff, a dream of a child ... but uh ... do you think there is still a square meter left for a nice guy in your place and your life? Or do you still apply for the job of nun, on top of a mountain top in Tibet?

Valentijn

Hi ma'am ... I only know you from TV and the magazines, I'm happy to see you again in real life! Busy Bee! Thank you for your amazing welcome and guided tour with extensive text and explanations.


Toon

I see that you still have not un-learned to 'go full-on'. You make beautiful work. the enthusiasm is bursting again. I will soon see it again when I am back in Brabant!

Patrick Sliepen

And so you suddenly see a car driving in front of you with all the colored blocks ... You make nice work! We'll see you soon. Sunny greetings from Zandvoort.

Family Ooms

Wow! This is really pretty!

Nanja

Great atmosphere and inspiring environment!

Alinda

Thank you for showing me all this beauty! I am very impressed with so much creativity. Sincerely

Hi Anne. Beautiful expo of your work during the design week in Eindhoven. I think you are at full speed and you are very busy!

Resy Kemperman

Thank you for the explosion of creativity

Maria

Hello handsome! Who overwhelmed me with even more beautiful work and a beautiful site ... You ... Artistic beautiful lady you see. You make me happy!

Ruben

You have beautiful and inspiring website! (I've just watched it attentively)

Yolanda Berix

They say there is nothing like Groningen... but for one exception and that’s you!

Madi

What a beautiful collection, colorful and nice to work like that. Good luck with your new label!

Paul

Fantastic Anne! It makes me happy. Impressive how you weave texts!

Mariel Lam

Kleur & ruimte & liefde :-)

Wim

... Dank! Ik heb nog nooit zo'n kleurrijk huis gehad:-)

Hans Minnaar - Berlicum

Wauw!!! Dit vind ik een hele mooie !

Nanja - Den Bosch

Hoi Anne. Mooie expo van jou tijdens de designweek in Eindhoven. Volgens mij draai je op volle toeren en ben je heel druk!

Resy Kemperman - Het mooiste Huis - Breda

Jouw huis is een soort toonzaal, overal hangt en ligt iets je krijgt er ook veel inspiratie uit!

Danielle - Amsterdam

Hee Anne! Heb ik natuurlijk weer even zitten snuffelen op jou website maar wat ben je toch een bijzonder mens! Het is geweldig om te zien dat passie en gevoel samen komen! Jij hebt een kostbare gave Anne en deze gebruik je op een prachtige manier. Nou heb ik genoeg veren aan je gegeven! Geniet ervan! Ik wil zeker nog een keer naar al je mooie werk komen kijken! En ik hoor graag iets van en hoe het met jou en Indigo gaat ! … prachtig! Je bent een wereldwijf!!

Ans v Eggelen- Rosmalen

Ze zeggen er gaat niets boven Groningen ... op 1 uitzondering na en dat ben jij!

Madi - Groningen

Stralende Anne!

Jook - DenBosch

Per toeval vonden we de kleurrijke site van Anne en het ‘pakte’ ons direct. We waren al tijden opzoek naar een groot en kleurrijk kunstwerk voor aan onze grote witte muren.

Joost & Ingrid - Rotterdam

Lieve Anne. Het was een bijzondere inspirerende rondleiding. Ik heb bewondering voor je creativiteit en je werk!

Lilian - Eindhoven

Hi Anne! Wat een heerlijke enthousiasme heb je toch! Werkt heel aanstekelijk!!

Annika Damsten - Leiden

Waanzinnig! Bedankt Anne!

Norbert van Geijn - Nieuwegein

Hi lieve Anne! Alweer een feest om even in jouw kleurenwereld onder te duiken!

Carola - Indigowereld - Eindhoven

Geweldige sfeer en inspirerende omgeving!

Alinda - Eindhoven

Bedankt voor explosie van creativiteit

Maria - Eindhoven

Anne , ik ben helemaal onder de indruk van het kleurgebruik en de materiaaltoepassing!

Monika Verlaet - Eindhoven

Inspirerend en mooi! Knap en bijzonder! Jij en je werk :-)

Anneke van de Biezen

Geweldig om eens bij iemand binnen te komen waar ook zoveel kleur in huis is! Mijn complimenten voor je ontzettende mooie werk en verrassende ideeën. Hééél vééél succes nog!

Mariola Verdonk

Hoi Anne. Wat maak jij een mooi werk, en wat kleurrijk! Veel succes en bedankt :-) Groet!

John Broos

Schitterend geheel. Prachtig werk. Kleurrijk en heerlijk om zo bezig te zijn. Succes met je nieuwe label!

Paul

GEWELDIG! Wat een snoepwinkel vol kleur en stoffen.

Anita Pauwels

Heel inspirerend!

Immy Beijel

Hi Anne! Wat een heerlijke enthousiasme heb je toch! Werkt heel aanstekelijk!!
Ik vond het super om je werk te zien en bedankt voor je warme ontvangst.
Echt top om met jou te gaan werken. Ik heb er helemaal zin in.

Annika Damsten

... en ik ga sparen voor een wandkleed ;-)

Alina

Hey knapperd! Wie overrompeld me met nog meer mooi werk en een mooie site... Jij... Artistieke mooie dame zie je wel. Je maakt me blij!

Ruben

Ik mag natuuuurluk niet oordelen maar ik vind het errug mooi hoor wat je allemaal maakt.

Erik van der Ham

Ik wil je zeggen dat ik je werk erg mooi vind. Het kleurrijke straalt je tegen moet! En het textiel ziet er zo prachtig uit! Ik bewonder je veelzijdigheid en je werklust. Groetjes van de muziekles juf van je zoontje Indigo :-)

Annelies Tijsen

Zeg mevrouw ... ik ken jou alleen nog maar tv en uit de bladen, ben blij om je weer eens in het echt te zien! Bezige bij! Dank je voor jullie waanzinnige gezellige ontvangst en rondleiding met uitgebreide tekst en uitleg.

Toon

Mooie en inspirerende website heb jij! (Ik heb 'm net aandachtig bekeken)

Yolanda Berix - interieurconcepten

Hallo Anne, wat een mooi produkt maak jij! Ik ben echt onder de indruk!

Inti Knitwear

We hebben het als heel inspirerend ervaren, jouw open atelier dag! Wat maak je mooie dingen...

VOELcoleur

Hey Anne, ik blijf je kleurrijke groet grappig vinden met zulke zwarte creaties :-) Hooooooooooooooi

Erland - fotograaf

Ik wil je even laten weten dat we er super blij mee zijn en dat het wandkleed precies zo is geworden zoals we verwacht hadden!

Babette & Tom

We waren erg onder de indruk van je atelier en showroom. Schitterend al die kleuren . Leuk ook om te zien dat je niet alleen ontzettend creatief bent, maar dat je daar ook nog op een zakelijke manier mee om weet te gaan. Bedankt voor je enthousiaste rondleiding. We komen zeker bij je terug.

Diederik

... en je werk is niet in woorden te vangen ... ondanks alle kleurenpracht! Wanneer kom je naar mijn hal kijken? I need something special ;-)

Gerard

He! Wat een prachtig werk!!! Heerlijk om naar te kijken!!!

Judith Koops

Hey Anne. Al een beetje bijgekomen van het Open Atelier weekend? Super mooi je wandkleden! En een fijne rondleiding. Lieve groet ...

Toon

En zo zie je ineens een autootje voor je rijden met allemaal gekleurde blokjes ... Leuk werk maak je! We komen gauw een keer kijken. Zonnige groet uit Zandvoort.

Familie Ooms

Het mooiste meisje van Woodstock ... en ook nog het meisje met ontzettend mooi werk ... Gefeliciteerd!

Alexander

Ik was toch even nieuwsgierig naar jou als mede st. Jooster. Je hebt er dan wel, door van studierichting te wisselen, een jaartje langer over gedaan, maar dat heeft z'n vruchten afgeworpen... Mooie dromen ook. Ik heb nog wel contacten met een leuke stam in de Amazone, dus als het tijd is, hoor ik het wel!

Daan Zuijderwijk - fotograaf

Hallo Anne. Bedankt voor de mooie rondleiding vanavond in jouw huis. Ik ben erg onder de indruk van wat je allemaal maakt. Heel veel succes met je werk en ik ben zeker van plan om nog eens binnen te lopen tijdens een open dag.

Elly Dekker

Hallo Anne. In de Flair las (en bekeek) ik een reportage over jouw woonstijl. Geweldig, al die kleuren! Ik vind de gekleurde kast met al die vakken super, ook helemaal mijn stijl. En ook je werk, inspirerend. Dat wilde ik je gewoon even mailen ;-) Ik wens je veel succes (en plezier) met je werk en wie weet tot ziens. Groeten LINK NAAR ARTIKEL FLAIR

Dianne Manders - Anders Educatief

Wauw wat een vrouw ... in je rode ruiten jurk met groene slangenleren boots ... Zeg drink jij diesel in plaats van water, of stroomt er benzine door je aderen? Ik moet eerlijkheidshalve toegeven dat het inderdaad wel handig zou zijn als je echt een bus hebt waar die prachtige werken van je fatsoenlijk inpassen ... maar of zo'n bus dan lang genoeg is voor alles wat jij maakt ... betwijfel ik, grinnik. Wat een geweldige werken en wat groot en groots! He succes ermee kleurenbommetje!

Max

Elke keer weer een kadootje als ik mijn mail open en weer een nieuw ontwerp zie voor onze 6 vloerkleden ! Wat ben jij voortvarend bezig zeg!

Nanja Morlog

De stage bij Anne heb ik ervaren als een veelzijdige, leuke en leerzame stage, waarbij ik veel ervaring heb opgedaan met veel verschillende materialen, stoffen en technieken. Anne werkt nauwkeurig en ik heb geleerd de kwaliteit te waarborgen. Nu we klaar zijn, kijk ik terug op een mooie periode. De samenwerking is goed verlopen, we hebben hard gewerkt en hard gelachen. Anne is een sterke, zelfstandige vrouw en staat positief in het leven. Op haar eigen Anne manier. Dit helpt mij sterker en zelfstandiger te zijn, op mijn manier. Positiever in het leven te staan. Voor mij is dat nog wel de grootste leerervaring tijdens deze stage. Dankjewel!

Gertrude Duijser - stagiaire 2009-2010

Ik zie dat je het 'vol ergens voor gaan' nog steeds niet afgeleerd hebt. Wat een mooi werk maak je. het enthousiasme spat er weer vanaf. Ik kom snel een keer kijken als ik weer in Brabant ben!

Patrick Sliepen

Ik wil je even weten dat ik zojuist met genoegen wat op je website heb rondgezworven en je producten heb bewonderd. Wat geweldig veelzijdig & kleurrijk. Gewoon helemaal om goede zin van te krijgen! Het was leuk en inspirerend om je vrijdag nou eindelijk eens in het echt ontmoet te hebben. Je hebt een mooi bedrijf, maakt prachtige producten - je bent waarlijk een vrouw met PIT.

Erna van Poppel - PITstop

Jij hebt het wel weer helemaal voor mekaar joh! Fantastisch werk, niet-te-stuiten-ambitie, paleis van een Pippi-Langkous-huis boordevol kunst en mooie spullekes, een droom van een kind ... maar eh ... denk je dat er ergens nog een vierkante meter over is voor een leuke kerel in jouw stek en jouw leven? Of solliciteer je alsnog naar de baan van non, boven op een bergtop in Tibet?

Valentijn

Hi Anne! Ik was zeer onder de indruk van jouw werk, echt heel mooi. Heb jouw jurk al met veel plezier gedragen en de reacties waren al even leuk!

Sacha van der Voorn

Wat word ik opgetogen, uitgelaten en enthousiast! Met bewondering en verwondering heb ik gekeken naar jouw foto's en ik ben er door geraakt en verrukt, omdat ze tegelijkertijd sereniteit, eenvoud, originaliteit en heel veel schoonheid uitstralen. Waaaauw! De foto's en je werk vervullen zoveel behoeftes, maar vooral het feit dat je je droom gaat realiseren is voor mij een bron van inspiratie. Ik voel me gestimuleerd. Schoonheid, harmonie in kleur en authenticiteit zie ik heel sterk in je werk terug. Ik word er vrolijk van. Voel me gefascineerd.Het lijkt zo'n onuitputtelijke bron waar je steeds uit kunt putten. (lekkere aanname!!)

Maria Zegers - (Yoga) Docent

Het was heerlijk om na die lange reis in jouw kleurenwereld te komen en om jou en Indigo te ontmoeten!

Ellen Gonggryp - Art Fusion Galerie

Hoi Anne, ik heb de Flair gekocht en je artikel gelezen, ziet er goed uit! 5 pagina's vol kleur en inspiratie! LINK ARTIKEL FLAIR

Resy Kemperman - Het Mooiste Huis van Nederland