Dutch Design Week expositie bij DB2
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/AcousticCouture0000_DutchDesignWeek_DB2-AnnevandenHeuvel15.jpg
VITALISEREND KRACHT VAN KLEUR
In de showroom van DB2 in Eindhoven presenteerde Anne van den Heuvel haar werk tijdens de Dutch Design Week 2012.

De reacties waren uiteenlopend van ontroering tot het 'wow'- effect.

Anne werkt en leeft vanuit de overtuiging dat alles (energetisch) met elkaar verbonden is, en dat wij mensen onlosmakelijk verbonden zijn met onze omgeving en met elkaar. Zij laat de omgeving communiceren door het toepassen van kleur, materiaal en vorm in combinatie met de intrinsieke eigenschappen van de omgeving.

Aldus kan volgens Anne gesteld worden dat het juiste kunstwerk op de juiste plek, met de juiste kleuren, en de juiste intentie, balans brengt in een ruimte. Zodoende kan de energie die heerst in een ruimte: woning | kantoor |werkplek | kamer | bedrijf | hal of zelfs binnen een team aan mensen of gezin vitaliseren.
We kennen allemaal de ervaring dat bepaalde plaatsen als zeer aangenaam, en andere als vermoeiend worden ervaren. Niet alleen mensen, maar ook ruimten kunnen energie geven of nemen.

Met een bewust gerealiseerd kleurgebruik en het toepassen van kunst op maat is het mogelijk om de energie van plaats en ruimte te balanceren en vitaliseren.

Anne maakt ruimtes aangenamer en spannender, zodat het prettig vertoeven is en een glimlach vaak als vanzelf ontstaat ...

Formaat 1.30 h x 5.70

ACOUSTIC COUTURE | op maat & op kleur passend in ieder interieur