ONTWERP OP DE WEG | HAARLEM
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/ONTWERPOPDEWEG_HAARLEM_01.jpg
ANNE EXPOSEERT BIJ MEENT
Het Design event in het centrum van Haarlem heet 'Ontwerp op de weg'. Tien dagen lang stellen talentvolle ontwerpers hun producten tentoon in etalages van toonaangevende winkels. De binnenstad van Haarlem wordt omgetoverd tot een ontmoetingsplaats waar creativiteit, inspiratie, vakmanschap en ondernemerschap samenkomen.

Anne van den Heuvel exposeert bij Meent, een toonaangevende modezaak voor dames en heren. Samen met Rogier, de eigenaar van Meent bekijkt Anne waar ze haar werk tentoon zal stellen. In de etalages komen een meterslang Acoustic Couture kunstwerk, twee ellenlange Divine Acoustics werken en een hoge stapel kussens uit de Home Couture lijn van Anne. In de winkel hangen nog een 2-tal Divine Acoustics kunstwerken.

Anne van den Heuvel tovert Haarlem een beetje mooier.

Mocht u interesse hebben om uw zaak tijdelijk net dat vleugje extra te geven ... bijvoorbeeld tijdens een event, bij een nieuw seizoen of nieuwe collectie ... schroom dan niet om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden en kosten voor een tijdelijke tentoonstelling in uw zaak.