Teambuilding dames reclassering
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/KUNSTATELIER_RECLASSERING_BEDRIJFSUITJE_14.jpg
IEDER EEN EIGEN KUNSTWERK
De dames van de reclassering kwamen op team uitje in het atelier van Anne van den Heuvel. Sommigen hadden een eigen naaimachine mee, anderen hadden nog nooit een naaimachine van dichtbij gezien.

De insteek was, om samen, en ieder voor zich, een kunstwerk te maken en een gezellig samenzijn.

Het was mooi om te zien hoe de dames allemaal een eigen collectie stoffen hadden meegebracht (om de kosten voor de workshopdag te drukken) en hoe ze hiermee allemaal een kunstwerk hebben geweven. De ene al lachend en de andere al vloekend ... want tenslotte bleek handwerken niet voor iedereen weggelegd te zijn. Er werd gelachen en getwijfeld, over kleurkeuzen, over binding ... Het was een prettig samenzijn met elkaar helpen of even iets mee vasthouden, waar nodig.

Tussendoor werd voorzien in heerlijke hapjes en proeverijen ... koffie en thee.

Toen de deelnemers allemaal het kunstwerk hadden gemaakt en voorbereid om op te spannen, bleken er weer hele andere talenten nodig te zijn ... de kunstwerken moesten namelijk allemaal opgespannen gaan worden, en dat zouden de dames, na uitleg van Anne, zelf willen doen ...

En toen bleken er weer deelnemers te zijn die veel waren met handiger met hout en tacker.

Met veel concentratie en plezier zijn er in 1 middag zo'n 10 kunstwerken gemaakt.

Ondertussen stond de bbq te smeulen en konden de dames na een middag vol textielkunst en hard werken, genieten van de avond met een heerlijke barbeque en borrel:-)