Kleurrijke 75ste verjaardag voor Annette
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/DETAILS-ATELIER_75.jpg
Annette uit Friesland heeft haar 75ste verjaardag gevierd in het woonatelier van Anne van den Heuvel. Haar gasten waren vriendinnen en kennissen met allen een liefde voor textiel.

2 aan 2 druppelden de gasten binnen. Ze kwamen uit alle uithoeken van het land. Toen ze er alle 8 waren begonnen we met de felicitaties, gezellig samenzijn en een high tea.

Toen de dames een beetje bijgepraat waren deden we een uitgebreide rondleiding. Ondertussen werd de lunch opgediend en konden de dames aan een feestelijke lunch verder genieten van hun samenzijn. Annette glunderde van top tot teen ...

'Hallo Anne. Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de geweldige verjaardag die mijn gasten en ik mochten beleven in jouw atelier.

Een duizendpoot en heel gedreven, zo heb ik het ervaren, een kunstenaar die de wereld kleurrijk maakt, waar je vrolijk van wordt en die mij geïnspireerd heeft ook weer door te gaan met mijn creativiteiten.

Inmiddels heb ik van enkele gasten enthousiaste mailtjes ontvangen, vooral het kleurrijke in je werk en de lunch heeft iedereen erg aangesproken. Een geweldig concept waar meer mensen van moeten genieten.

Ik zal het anderen aanbevelen en reclame voor je maken.Ik had al met mijn buurvrouw, die er helaas niet bij kon zijn, afgesproken het weekend van de atelierroute in 's-Hertogenbosch je atelier te bezoeken, maar na afgelopen donderdag doe ik het zeker dus nog 'n keer over.

Ik heb vast niet alles gezien en anders wil ik er wel nog eens van genieten. Bedank ook je medewerkers voor de goede zorgen en de bijzondere lunch.

Tot ziens en hartelijke groeten.'

Een paar jaar later kwamen Annette, 1 van haar vriendinnen en haar dochter een expositie van Anne bezoeken in Arnhem ... 'Als ik 80 wordt over anderhalf jaar ... dan kom ik lekker weer terug bij je Anne, want we praten er nog steeds over samen'...

Geweldig toch?

Foto's zijn in verband met privacy redenen niet gemaakt :-)