ADD SOME COLOR | KLEURVORMGEVING & ADVIES
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/TheArtOfStripes_handgeschilderdbehang08.jpg
DE KRACHT VAN KLEUR
De kracht van het zorgvuldig gebruik van kleur

Bij Anne van den Heuvel krijgt u een ruime keuze om een unieke 'touch and feel' te geven aan uw project! Altijd kleurraak. Kleurvormgeving is één van de belangrijkste uitgangspunten om uw ruimte een ziel te geven en deze aangenaam en spannend te maken.

Kleur communiceert. Kleur motiveert. Kleur inspireert. Kleur verbindt.
Kleur = Emotie. Kleur = Genieten!

Kleur heeft een diepgaande werking op ons gevoel van welbevinden. De juiste kleur is meer dan duizend woorden waard!
Bekijk KLEUR als u meer over kleur en specifieke kleuren wilt leren, en wilt lezen welke mogelijkheden er allemaal zijn, waarmee Anne u graag helpt met een professioneel en persoonlijk advies op maat.

Als uitgangspunten voor een professioneel kleurconcept of -advies hanteert Anne van den Heuvel het gebruiksdoel van de ruimte, de personen die in die ruimte wonen of werken, de architectonische vormgeving en de gewenste sfeer.

Van ingetogen en verfijnd met zachte nuances, tot heldere intrigerende tonen. Van kleurenregens tot een combinatie van wittinten.
Levendig en speels. Subtiel. Gedurfd. Uitgebalanceerd. Glamoureus. Mat. Glanzend. Sprankelend. Donker. Licht.

Kleur + Lef + Licht = Sfeer
Bent u geïnspireerd geraakt? Geïnteresseerd in kleurvormgeving speciaal voor uw ruimte of omgeving? Dan kunt u gerust contact opnemen om een afspraak te maken op uw locatie.

Anne van den Heuvel realiseert haar kleurconcept en -advies graag in overleg met u, uw schildersbedrijf, architect en/of interieurarchitect. De kleurrake decoratieve muurschilderingen of handgeschilderd behang wordt altijd uitgevoerd door het team van Anne van den Heuvel. Het voorwerk wordt gedaan door het schildersbedrijf van uw keuze. Hierin kan wel worden geadviseerd als u dat wenst.
Een kleurconcept of kleuradvies wordt zodanig uitgewerkt dat uw schildersbedrijf een duidelijke handleiding heeft.

Een totaalconcept voor het kantoor van JTG trading
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/256x156/TheArtOfStripes_handgeschilderdbehang04.jpg
THE ART OF STRIPES
Voor het kantoor van JTG trading in Ridderkerk werd een totaalconcept ontworpen. De wanden van het gehele pand werden geschilderd en een groot aantal wanden werden voorzien van een kleurraak handgeschilderd patroon op het behang. Ook werden pilaren gemaakt met daarop bijpassende vazen, en werd de raam van de entree bestickerd met een door Anne getekend paisley motief. Van wit naar kleur. De secretaresse van JTG trading past vanaf de dag van oplevering haar outfit aan op de kleuren van het interieur. Om blij en vrolijk van te worden. Kleur en sfeer verhoogd het gevoel van welbevinden en stimuleert de productiviteit in een bedrijf. Een fantastische opdracht om te doen ... en er volgden nog een aantal vestigingen ...
wanden met karakter!
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/256x156/ArtOfMetallic_decoratievewandafwerking05.jpg
ART OF METALLIC
Anne van den Heuvel ontwerpt en realiseert eigenzinnige wanden. Wilt u eens wat anders dan RAL 9001? Dan komt u al snel bij Anne van den Heuvel uit voor kleurvormgeving in uw interieur. Binnen een kleurontwerp realiseert zij desgewenst ook metallicwanden met karakter. Stoer, chique, robuust, verfijnd of klassiek. Anne van den Heuvel kan toveren met metallics. Met een spel van licht en schaduw, vakmanschap en kleurinzicht mengt zij direct op uw muur een prachtig werk. Lekker wat anders dan een wand in gewone muurverf, een echte eye catcher die door de metallic deeltjes ook nog eens extra licht vangt. dat zorgt voor sprankeling en warmte in uw ruimte.
kleurvormgeving voor 3 showrooms
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/256x156/Colorized_handgeschilderdbehang10.jpg
COLORIZED BACKGROUND
Dit ontwerp is gerealiseerd voor de showrooms en beuspresentaties van Silk-Ka in Hengelo, Paris en Frankfurt. 4 weken lang hard werken om achtereenvolgens de 3 showrooms te transformeren tot een nieuwe look waarin in de producten voor komend seizoen gaan worden gepresenteerd. Het doel is om de klanten van Silk-Ka te inspireren ... Elk seizoen weer een nieuwe trendsettende Silk-ka experience ... in de kleuren en trends van het volgende seizoen.
KLEURRAKE WAND VOOR DESIGNWOONWINKEL
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/256x156/AnnevandenHeuvel_muurkunst_wandschildering02.jpg
DUBBELZIJDIGE WANDSCHILDERING IN WOONWINKEL
Dit ontwerp uit de grote collectie ideeën van Anne van den Heuvel werd gerealiseerd voor een designwoonwinkel in Amersfoort ... De wand werd rondom beschilderd in een kleurraak grafisch patroon. Kleur is inspirerend, maakt blij en geeft vaak net een extra swung aan uw smaakvolle interieur ...
WE GENIETEN ELKE DAG VAN DE NIEUWE LOOK
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/256x156/AddSomeColor_kleurconcept_Vught_Margriet_Paul05.jpg
UITBUNDIG EN WARM
Voor een particuliere woning in Vught creëerde Anne samen met Margriet en Paul een prachtig warm, gedurfd kleurontwerp. Er was een behoefte aan warmte. De kleuren van reizen, van specerijen, de zon ... Er volgt dan een kennismaking met de bewoners en de woning. De eerste indruk en brainstormmoment... Daarna gebeurd er vanalles in het creatieve brein van Anne. Als ze een basisidee heeft bedacht, maakt ze de volgende afspraak. Gaat haar eigen idee nog eens na. Met kleurenstalen in de hand gaat ze elke ruimte bekijken, voelen, passen, meten, kleuren naast elkaar leggen ... dat kan soms uren duren. Het idee wordt vervolgens grofweg in schetsen op tafel gelegd en overlegd. Als de opdrachtgever enthousiast is ... wordt het idee bij Anne in de studio uitgewerkt. Bij een volgende afspraak toont zij haar definitieve plan, de kleuren, het hoe en waarom, en de logica waarmee zij het idee bedacht heeft. 3-dimensionaal inzicht. Kennis van kleur. Lef. Goed kijken naar de ligging van het huis en waar de zon opkomt. Na een akkoord wordt het plan helemaal uitgewerkt, zodat het schildersbedrijf hiermee aan de slag kan. Voor Margriet en Paul werd een ontwerp gemaakt voor het gehele huis. De bijzondere entree die alle ruimtes van de woning met elkaar verbind legt de basis voor het idee. Er is gebruik gemaakt van wel 17 verschillende kleuren. Dat lijkt heel veel ... toch is dat niet zo. Zo zijn er 5 verschillende taupe tinten gebruikt, en ook 5 warme oranje-achtige tinten. Nuanceverschillen en toongradaties maken het geheel vaak net wat spannender en sprankelender. Op de slaapkamers en kantoor is het kleurontwerp doorgetrokken, met voor ieder toch een specifieke toon of kleur. Ook zijn er metallic wanden gerealiseerd in stevige kleuren. De slaapkamers, kantoor en keuken worden niet getoond vanwege het gevoel van privacy voor de bewoners, kinderen en au-pair. 'Anne has advised us on creating a warm atmosphere in our house by abundantly using colours. She bases her ideas on understanding the customer wishes, looking at the environment and using all possibilities. She has a very good abstract insight. The result is great, different in the best way and we are enjoying the new looks of our house everyday!'
KLEURCONCEPT IN WONING EN TRAININGSRUIMTE
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/256x156/AnnevandenHeuvel_kleuradvies_Terheijen_Vrolijk05.jpg
TAUPE EN KONINGSBLAUW
'Anne is een creatieve, met de klant meedenkende professional. Haar adviezen getuigen van een grote mate van creativiteit en originaliteit. Haar gebruik van kleurtechnieken is verrassend. Anne's advies om met supermatte kleuren te werken, leverde een prachtig en stijlvol resultaat op' Wim en Karlijn wonen en werken in een prachtig oud bakkersfabriekje vlakbij Breda. 1800 kuub aan invulruimte voor de meest prachtige ideeën. Het pand werd volledig gestript en opgebouwd, gesplitst in woongedeelten en trainingsruimte en kantoorruimte. Een kleurplan werd gerealiseerd met diverse natuurlijke tinten van Boss Paints. Taupe in verschillende tonen. In combinatie met koningsblauw. Al het wit had een kleine magnolia zweem. Een heldere frisse maar warme combinatie. Supermat. De vloeren werden gemaakt van minuscuul kleine bamboo deeltjes. Dez kunt u overigens in de woning van Anne van den Heuvel zelf ook bewonderen. Mooi warm, sterk en spannend. 'Anne heeft ons geadviseerd bij de kleurstelling en inrichting van ons huis, kantoor en onze professionele trainings-/vergaderruimte. Ze houdt goed rekening met onze smaak en de gewenste uitstaling, daarnaast heeft ze tijdens de drukte van de verbouwing heel wat zorg uit handen weten te nemen. Anne in het kort: meedenkend, hulpvaardig, professioneel, praktisch en met humor. We krijgen regelmatig complimenten over de kleurstelling en aparte details, zowel vrienden als zakelijke klanten, waaronder architecten.'
TWIRLZZZZ HANDGESCHILDERD DESSIN
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/256x156/Twirlzzz_schilderij_grafisch_Rosmalen01.jpg
KLEURRIJKE GRAFISCHE PATRONEN
Als Anne van den Heuvel aan het schilderen gaat ontstaat er vaak een oneindig lijnenspel. Spelenderwijs ontstaan de kleuren, op gevoel ... streepje voor streepje. Dit is een kunstwerk uit de collectie 'TWIRLZZZZ'. Een collectie met grotere en kleinere handgeschilderde kunstwerken, tapijten, weefsels, raamdecoraties en wat al niet meer. De oneindige patronen geven Anne de mogelijkheid om zo groot en zo klein te werken als het doek, de ruimte of het oppervlak vraagt. Dit kunstwerk geschilderde in metallic geeft een frisse, kleurrake en strakke look in deze woning. Het werd aangekocht door een koppel in Rosmalen, zij lieten het omlijsten en vroegen Anne om op de lijst een handtekening te zetten ... ieder wat wils :-) Formaat: 1.80 x 1.60 Bent u benieuwd of Anne in haar huidige collectie een dergelijk werk in stock heeft? Of wilt u een werk op doek of op uw wand laten realiseren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem gerustmet Anne op ... ze denkt graag met u mee.