KUNST
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/content/AcousticCouture0636_Anneke_Wim_AnnevandenHeuvel01.jpg
Kunst als waardevolle investering

Anne van den Heuvel ontwerpt en realiseert kunst & vormgevingsprojecten in eigen beheer en in opdracht voor bedrijven, instellingen, (interieur)architecten, galeries, particulieren. Samen met u óf uw (interieur)architect of -adviseur verwezenlijkt Anne projecten die op uw unieke behoefte zijn toegesneden.
van een fascinerend kunstwerk voor de entree van uw bedrijf, of een intrigerend object in uw woonkamer tot een uitdagende re-styling van uw kantoor: Anne van den Heuvel staat garant voor unieke creaties en inspirerende oplossingen!

Het werk van Anne is authentiek, verleidelijk, delicaat én toegankelijk. Tegelijkertijd zijn de produkten en kunstwerken niet te ontrafelen complex. Kortom; echte liefde, pure ambacht, ware originaliteit en een unieke diversiteit aan werk wat beklijft en naar meer doet verlangen.

Het oog wil ook wat!

Het ontwikkelen en onderhouden van een visuele identiteit is een vak apart.
Denkt u aan een nieuwe stijl of re-styling van uw interieur? Heeft uw imago een opknapbeurt nodig? Anne heeft de ambitie om bedrijven te helpen er beter uit te zien, nu en in de toekomst. Dankzij de invloed van Anne's kunstwerken kunt u uw visuele identiteit zorgvuldig en consequent toepassen in zowel uw huisstijl, corporate middelen en ontvangstruimtes. Zodat werkelijk alles de stijl en sfeer uitademt die bij uw organisatie past en zodoende ingezet wordt als onderdeel van uw professionele, representatieve en commerciële bedrijfspresentatie. Intern en extern!

Succes is niet vanzelfsprekend. Visuele identiteit vormt één van de belangrijkste factoren voor een goede reputatie. Bedrijven die zich uitstekend presenteren presteren uitstekend … een sterk image verbeterd uw concurrentiepositie, bevordert de verkoop en … trekt beter personeel aan.

Met uw visuele identiteit onderscheidt u van andere spelers in de markt. Het is één van de meest essentiële bedrijfsmiddelen en daarom een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Dat gaat verder dan een logo op uw briefpapier. Uw entree en ontvangstruimten zijn van essentieel belang.

Binnen de ontwerpen spelen eenvoud, kracht en een heldere typografie een belangrijke rol. Hoe creatief we ook zijn, hoe graag we ook ‘mooie plaatjes’ willen maken … we blijven nuchter en met beide benen op de grond staan. Met zorgvuldig ontwerp van mooie, efficiënte en effectieve kunstwerken of kunstcollectie.
Anne van den Heuvel gaat daarom graag een langdurige relatie met u aan en houdt van een praktische aanpak, en heldere, duidelijke afspraken.

Bent u geïnteresseerd in haar diensten en producten? Neem gerust contact op.