BEZOEK OP AFSPRAAK
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/content/AnnevandenHeuvelG0ZWW.jpg
KLEURRIJK ATELIER BEZOEK & KLEURRAAK CONSULT OP UW LOCATIE

Bent u op zoek naar een fraai kunstwerk en een verbetering van de akoestiek in uw ruimte? Bent u op zoek naar het geheim en de kracht van kleur? In het kleurrijke in Empel is het werk van Anne van den Heuvel te zien en kunt u de visuele en auditieve effecten van haar kunsten aan den lijve ervaren. U kunt een afspraak maken voor een bezoek. Het is ook mogelijk direct een afspraak te maken voor een kleurraak consult op uw locatie.

UW KLEURRIJKE BEZOEK AAN DE ATELIERS

Binnen wacht u een kleurrijke, inspirerende omgeving, boordevol kunst en materialen. Weefsels, garens en vilt in alle mogelijke kleuren. Stalen, tapijten, reliëfs en mozaïeken; u mag alles zien en aanraken. Er wordt uitleg gegeven over de technieken, het materiaalgebruik en de gunstige invloed ervan op de akoestiek.

Het atelier in Empel is op afspraak geopend. Tijdens de OPEN ATELIER DAGEN kunt u overigens ook spontaan binnenlopen. U bent van harte welkom!

EEN KLEURRAAK CONSULT OP UW LOCATIE

Bent u geïnteresseerd in werk dat speciaal voor uw ruimte op maat gemaakt wordt? Dan is de eerste stap om een afspraak te maken op uw locatie, om samen met u (en eventueel uw interieuradviseur) in de ruimte te gaan kijken, luisteren, voelen, ervaren en meten.

Dit kleurrake consult is het moment om te brainstormen over uw vraag. Iedere ruimte is uniek. Waar vraagt de ruimte om? Wat past bij de bestaande of toekomstige situatie? Waar liggen uw voorkeuren, waar ligt uw kleurallergie?
Welk formaat past binnen de ruimte, welk formaat heeft een positief effect op de akoestiek? Wat past binnen het budget dat u in gedachten heeft?

Aan de hand van deze bevindingen bekijken we alle mogelijkheden.

Anne van den Heuvel komt met een collectie aan productstalen, voorbeelden, kleuren, een portfolio, een camera en meetgerei naar u toe. Na een kennismaking met u en met de ruimte wordt gestart met het uitzetten van verschillende maten op de desbetreffende wand(en), vloer(en), plafonds. Zo visualiseren we een duidelijk beeld van het effect dat bepaalde formaten in een ruimte teweegbrengen. Kleur-, vorm en materiaalvoorkeuren en mogelijkheden worden doorgenomen. Nu zijn de componenten waarmee het werk wordt gerealiseerd grotendeels helder en kan er een kleurraak ontwerp gemaakt worden.

Voor een consult op uw locatie worden kosten berekend a 100,- euro voor een uur exclusief reiskosten a 0,38 euro per kilometer. In de avonden en weekenden berekenen we 125,- per uur.
Deze kosten worden weer verrekend bij een eventuele opdrachtverstrekking. Bij opdrachten tot 3.000,- euro blijven de kosten voor het consult voor rekening van de opdrachtgever. Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Wilt u liever eerst het werk in de ateliers bekijken?
Dan bent u welkom contact op te nemen om een afspraak te maken of één van de OPEN ATELIER DAGEN te bezoeken.