CONTACT MET DE KLEURRIJKE ATELIERS
https://www.annevandenheuvel.nl/images/photos/content/AnnevandenHeuvel_contact_M0ZWW.jpg
ANNE VAN DEN HEUVEL | galerie KLEURRAAK
voor kunst & kleur, akoestiek & interieur

Home Gallery, Office & Atelier KLEURRAAK
Berenklauw 22 | 5236SE Empel | NL

T: +31(0)615076892 E: office@annevandenheuvel.nl
Wilt u meer weten? Volg Anne op: Facebook | Pinterest | Instagram |
Link met Anne op: LinkedIn

U bent van harte welkom om ons te bezoeken in galerie KLEURRAAK, galerie en atelier in bedrijf.
Als u zeker wilt zijn dat u Anne zelf in de galerie zult ontmoeten, maak dan een telefonische afspraak met haar of breng een bezoekje aan de OPEN ATELIER DAGEN

Op donderdagen kunt u ons project GESPREKSSTOF komen bekijken òf zelf mee komen helpen als vrijwilliger.


EXPOSITIES:
U bent van harte welkom op de lopende exposities:
*EXPOSITIE BIJ STERRENRESTAURANT SENSE:
Een echte beleving van smaak, kleur, poezie, geur en materiaal sensaties vinden elkaar tijdens deze expositie op niveau! Bij sterrenrestaurant Sense aan het Jeroen Boschplein 6 in ’s-Hertogenbosch presenteert Anne van den Heuvel u 23 kunstwerken tot en met 18 November. Op zondag en maandag is Sense gesloten.
*KUNST UIT DE KEUKEN:
Sense & Anne van den Heuvel organiseren op zaterdagmiddag 3 november een bijzondere lunch onder het motto Kunst uit de Keuken. Naast een prachtig geserveerde lunch toont Anne van den Heuvel maar liesft 23 werken van haar hand. Van kunst op de muur tot kunst op uw bord!
*OPEN GALERIE & ATELIER:
Op zaterdag 24 november 2018 nodigen wij u uit op een bijzondere open atelier dag waar u Anne en haar team van makers kunt ontmoeten in de kunstzinnige setting van haar atelier & kunstenaarshuis alias galerie KLEURRAAK , waar u kunst kunt kijken, direct kunt aankopen en kunt meewerken aan GESPREKSSTOF.
*EXPOSITIE BIJ SEVENHILL FINE CUISINE:
Tussen 4 december en 8 maart bent u van harte welkom in het galerie-restaurant SevenHill aan de Geelsebaan 29a te Kasterlee, waar de authentieke Ottomaanse keuken met liefde voor u bereid wordt en u omringd zult zijn door de kleurrake kunstwerken van Anne van den Heuvel. Op zondag en maandag is SevenHill gesloten.

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze kleurenbombrief .

Sinds kort schrijft Anne ook een blog met verhalen over haar kleurrijke leven, werk, reizen, tips, avonturen en wat al niet meer.

Anne van den Heuvel ontwerpt en realiseert haar werk autonoom toegepast èn in opdracht. Bent u nieuwsgierig naar haar ontwerpen en haar manier van aanpak? Wilt u een bezoek brengen aan één van de kleurrijke ateliers? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken!

Anne van den Heuvel is per telefoon of per email niet altijd direct bereikbaar. Tijdens momenten van concentratie staat de telefoon vaak 'stil'. Om direct in contact te komen kunt u een sms of WhatsApp sturen, waarop gereageerd wordt zodra daar gelegenheid voor is.

KvK 18088567 | BTW NL147795382B01

DURF! DOE! LEEF!
ONT-SAAI! LAAT ANNE UW WERELD MOOIER KLEUREN