De kracht van kleur
Meer dan 80% van visuele informatie is gerelateerd aan kleur. Kleur identificeert niet alleen producten of bedrijven, maar ook de kwaliteit en diverse andere aspecten van de ‘drager’. Kleur heeft een diepgaande werking op ons gevoel van welbevinden. De juiste kleur is meer dan duizend woorden waard!

ANNE VAN DEN HEUVEL wordt geboeid door de beïnvloeding van ruimtes door het toepassen van kleur en licht. Zij geeft daarbij blijk van een overtuigende visie op kleur en kleurcombinaties. Als uitgangspunten voor een professioneel kleurconcept of -advies hanteert ANNE VAN DEN HEUVEL het gebruiksdoel van de ruimte, de personen die in die ruimte wonen of werken, de architectonische vormgeving en de gewenste sfeer.

KLEUR + LICHT = SFEER   ANNE VAN DEN HEUVEL realiseert haar kleurconcept en -advies graag in overleg met u, uw schildersbedrijf, architect en/of interieurarchitect.

ANNE VAN DEN HEUVEL ontwerpt en realiseert in eigen beheer én in opdracht van bedrijven en particulieren. NIEUWSGIERIG naar ANNE VAN DEN HEUVEL en haar diensten en creaties? Of wilt u haar kleurrijke studio bezoeken? Neem dan gerust contact op!
BERENKLAUW 22 – 5236 SE EMPEL (DEN BOSCH) – 
M: 06 15076892 –
E: OFFICE@ANNEVANDENHEUVEL.NL