Wwwwwaaanzinnig die muur!
De kracht van ANNE VAN DEN HEUVEL is dat zij zich in elke specifieke situatie weet in te leven… Zij weet onopvallende ruimtes te transformeren tot een aangenaam passende omgeving om in te wonen, te werken, te wachten, te ontspannen of gewoon te vertoeven.
Dat empathische ontwerpproces begint met een uitgebreide kennismaking in Anne’s eigen studio én op locatie. Praten, voelen en ervaren hoe een ruimte is. De interessegebieden en wensen naar boven halen, evenals de voorkeur of afkeur voor bepaalde kleuren.
Een eerste voorstel wordt uitgewerkt aan de hand van een digitale visualisatie en een kostenplaatje. Vervolgens is het een zorgvuldig proces, stap voor stap, om samen met de opdrachtgever toe te werken naar het definitieve ontwerp. Inclusief kleurenstalen en prototypes.

Mensen en hun omgeving
ANNE VAN DEN HEUVEL zal naar u luisteren en met u brainstormen om tot een spannend, delicaat, perfect resultaat te komen in de sfeer en stijl die bij u of uw organisatie past. Van een enkel doek of een drieluik tot een uitgebreide serie kleine panelen. Variërend van monumentaal tot uiterst klein. Van sereen en ingetogen tot spetterende kleurenregens. Van verrassend functioneel tot puur decoratief.
Bij nieuwbouw of verbouwing is ANNE VAN DEN HEUVEL vaak vanaf het begin bij een project betrokken. Bovendien houdt ze van heldere afspraken, scherpe deadlines en aantrekkelijke prijzen.

Kunst helpt u ondernemen!
De aankoop van kunst is een waardevaste belegging en biedt fiscaal aantrekkelijke mogelijkheden.

Kunst zien is meer dan kijken. In kunst openen zich werelden van voelen, ervaren en genieten!

ANNE VAN DEN HEUVEL ontwerpt en realiseert in eigen beheer én in opdracht van bedrijven en particulieren.
NIEUWSGIERIG naar ANNE VAN DEN HEUVEL en haar diensten en creaties? Of wilt u haar kleurrijke studio bezoeken? Neem dan gerust contact op!
BERENKLAUW 22 – 5236 SE EMPEL (DEN BOSCH)
M: 06 15076892
E: OFFICE@ANNEVANDENHEUVEL.NL
 

AnnevandenHeuvel-0259-schilderij-schildering-kunstwerk-twirlzzz-metallic AnnevandenHeuvel-0403-muurkunst-muurschildering-wandschildering-tantra-shivaenparvati AnnevandenHeuvel-0394-schilderingen-pixelate AnnevandenHeuvel@studio-schilderiijen-artofstripesandcircles AnnevandenHeuvel-schilderiijen-artofstripes AnnevandenHeuvel-silkka-colorized-wandschildering-muurschildering-muurkunst