Pure liefde voor het ware ambacht!
ANNE VAN DEN HEUVEL communiceert met de wereld en over de wereld door het maken van kunstwerken. Tegelijkertijd maakt zij de liefde zichtbaar waarmee het werk tot stand is gekomen: de liefde van haarzelf én die van ‘de meesters van het ambacht’ die ervoor zorgen dat het werk eerlijk en betaalbaar is. ANNE VAN DEN HEUVEL strijdt tegen onrecht en armoede in de bikkelharde textielindustrie die ten koste van mens en milieu de laagste prijs opzoekt. Anne’s motto luidt dat de maker van een goed product recht heeft op een fatsoenlijk loon.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
ANNE VAN DEN HEUVEL belooft een collectie te realiseren zonder begin en zonder einde... Een regen van kleuren… Een doorlopende collectie mode, kunst en interieurproducten. Duurzame producten die een sfeer uitademen van:

Integriteit          Tederheid           (H)erkenning
               Alertheid           Puurheid             Avontuur
       Genot            Heelheid             Nut
Onthulling       Verhulling       Enthousiasme
                  Kracht          Vertrouwen
          Passie           Liefde
Vuur                                 En meer...

Dit is Anne’s idee
Anne wil binnen zekere tijd met 100% gedrevenheid naar diverse landen vertrekken om de meesters en meesteressen van het ambacht op te zoeken. Nepal wordt de eerste bestemming. Anne zal zich laten leiden door de spontaniteit van de dag.
Het belooft beslist een avontuurlijke reis te worden, waarin Anne haar ontwerpen wil laten inspireren door nieuwe vormen en nieuwe inhoud wil geven. Proefondervindelijk wil zij ontdekken wat de (on)mogelijkheden zijn van haar ontmoetingen...
 
ANNE VAN DEN HEUVEL wil oprecht kijken naar de traditie van het ambacht. De eigenschappen van de materialen. De grenzen van de techniek. In combinatie met de intentie van ieder ontwerp. Op die manier zullen er producten ontstaan waarvan de liefde waarmee ze zijn gemaakt en ontworpen voelbaar is.
Anne zal los zijn en los komen van... En telkens weer, keer op keer, zal zij proefondervindelijk ontdekken… Zal zij nieuwe impulsen omzetten in de juiste intenties en in de juiste producten.

Uiteindelijk zult u de producten niet alleen kiezen om vorm, kleur en materiaal, maar vooral om de intentie en de kracht.

Wat beweegt Anne?
ANNE VAN DEN HEUVEL heeft een droom. Bovendien zet zij haar droom graag om in een concreet doel. Een doel is een droom met een deadline!

Waarom dan zo ver weg wat dichtbij wellicht ook kan?
• Dichtbij zijn pure ambacht, wijsheid, kennis en inzicht veelal verloren geraakt
• Ver weg lonkt het avontuur, de reis, het proefondervindelijk ontdekken
• Buiten de ‘comfort zone’ is er alle ruimte om scherp waar te nemen
• Ver weg is behoefte aan fair trade in de textielbranche
• Dichtbij is behoefte aan betaalbaarheid van producten

Deze duurzame uitdaging zal Anne's talenten maximaal tot wasdom laten komen. Zodoende zal een unieke diversiteit van werk tot stand komen, werkelijk origineel en ambachtelijk. Werk waarin de liefde waarmee het tot stand gekomen is, zichtbaar is. En nog belangrijker: werk waarin de intentie waarmee het tot stand is gekomen voelbaar is.

NIEUWSGIERIG naar het label 'KLEURENREGENS' van ANNE VAN DEN HEUVEL?
Of wilt u haar kleurrijke studio bezoeken? Neem dan gerust contact op!
BERENKLAUW 22 – 5236 SE EMPEL (DEN BOSCH)
M: 06 15076892
E: OFFICE@ANNEVANDENHEUVEL.NL

Heeft u interesse om 'KLEURENREGENS' te ondersteunen?
Neem dan contact op met ANNE of stort uw bijdrage, onder vermelding van uw naam, op rekeningnummer 13.21.75.703 t.n.v. ANNE VAN DEN HEUVEL te Empel (Den Bosch)’.

BEDANKT!!!

AnnevandenHeuvel-kleurenregens01