Iedere ruimte vraagt om iets unieks
ANNE VAN DEN HEUVEL verstaat de kunst om haar creaties onderdeel te maken van het alledaagse. Daardoor wint het ‘gewone’ aan kleur en wordt het aangenamer en spannender. De wandkleden en textiele muurobjecten van ANNE VAN DEN HEUVEL voegen warmte en sfeer toe aan uw woon- of werkomgeving. En nodigen uit om te voelen, aan te raken… Durf! Doe! Leef!

Hedendaags, authentiek en ambachtelijk
ANNE VAN DEN HEUVEL ontwerpt en vervaardigt wandkleden, textiele objecten en tapijten in unica en in oplage.
• Kleurenregens en oogstrelende vilten muurkleden; deze worden gekarakteriseerd door reliëf, gelaagdheid, xxl-formaat en een overweldigende explosie aan kleuren.
• Luxueuze of juist sobere geweven wandkleden.
• Fragiel ogende, in structuur gebreide muurobjecten.
• Handgetufte tapijten.
• Uniek ontworpen projecttapijt.

Vilt en geluidabsorptie
Vilt is niet alleen warm en zacht, maar heeft naast zijn monumentale uitstraling ook een sterk geluiddempende werking. Door deze gunstige invloed op de akoestiek is vilt uitermate geschikt om toe te passen in (grote) architectonische ruimtes, vergaderzalen en spreekkamers. De geweven wandkleden en handgetufte tapijten van ANNE VAN DEN HEUVEL hebben door hun zware kwaliteit hetzelfde positieve effect: betere klankkleur en minder nagalm van geluid.

In de kleurrijke studio van ANNE VAN DEN HEUVEL kunt u de visuele en auditieve effecten van wandkleden, tapijten en textiel aan den lijve ervaren. U bent van harte welkom!

Liefde en kunst, design en ambacht gaan hand in hand

ANNE VAN DEN HEUVEL ontwerpt en realiseert in eigen beheer én in opdracht van bedrijven en particulieren.
NIEUWSGIERIG naar ANNE VAN DEN HEUVEL en haar diensten en creaties? Of wilt u haar kleurrijke studio bezoeken? Neem dan gerust contact op!
BERENKLAUW 22 – 5236 SE EMPEL (DEN BOSCH)
M: 06 15076892
E: OFFICE@ANNEVANDENHEUVEL.NL